Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
غف بس صفصل deportivo arabe unido de colon
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Cerrud is nu in balbezit. Cerrud probeert naar een medespeler te passen. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
غف بس صفصل - deportivo arabe unido de colon 0:1

20e minuut.
Cortez geeft een lange en hoge pass. Piggot is nu in balbezit. Olmos onderschept slim de pass. Olmos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fax passt de bal zonder na te denken. Yatiz is nu in balbezit. Yatiz passt de bal met de wreef. Posada rent richting de bal. Posada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
غف بس صفصل - deportivo arabe unido de colon 0:2

31e minuut.
Harris geeft de bal voor. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos onderschept slim de pass. Olmos schiet op doel. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
غف بس صفصل - deportivo arabe unido de colon 1:2

38e minuut.
Cerrud rent richting de bal. Fax onderschept slim de pass. Fax passt de bal in één keer door. Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos schiet op doel. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Plúa kopt de bal weg. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piggot. Piggot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: غف بس صفصل 46%, deportivo arabe unido de colon 54%.
غف بس صفصل - deportivo arabe unido de colon 1:2

51e minuut.
Cabal geeft een hoge lob. Posada is nu in balbezit. Cortez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Posada raakt geblesseerd tijdens het duel. Yatiz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
غف بس صفصل - deportivo arabe unido de colon 1:3

54e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft de bal voor. Plúa geeft de bal voor. Fax rent richting de bal. Fax geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Plúa controleert de bal met de borst. Harris is nu in balbezit. Plúa maakt een afschuwelijke overtreding. Plúa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Piggot is nu in balbezit. De Frías rent richting de bal. De Frías draait met de bal, schiet en ... Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: غف بس صفصل 49%, deportivo arabe unido de colon 51%.
غف بس صفصل - deportivo arabe unido de colon 1:3