Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo arabe unido de colon acthletico balacera fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Posada speelt de bal door. Cerrud heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avilés. Cerrud raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Plúa is nu in balbezit. Rueda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pineda. Pineda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Avilés de bal. Avilés geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabal de bal. Walter rent richting de bal. Walter geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hinestroza is nu in balbezit. Yatiz onderschept slim de pass. Yatiz passt de bal zonder na te denken. Posada is nu in balbezit. Posada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Avilés heeft problemen om de bal te vangen. Avilés speelt de bal door. Rueda is nu in balbezit. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Daar is Plúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Moodie geeft de bal voor. Cerrud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moodie rent richting de bal. Moodie geeft een hoge lob. Walter kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo arabe unido de colon 55%, acthletico balacera fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deportivo arabe unido de colon - acthletico balacera fc 0:0

58e minuut.
Moodie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Almillategui bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Villasanta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo arabe unido de colon - acthletico balacera fc 1:0

63e minuut.
Rueda speelt de bal door. Posada heeft problemen om de bal te vangen. Posada draait met de bal, schiet en ... Posada bokst de bal weg. Valdés heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo arabe unido de colon - acthletico balacera fc 2:0

75e minuut.
Avilés passt de bal met de wreef. Revello geeft een hoge lob. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cabal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rivera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo arabe unido de colon 52%, acthletico balacera fc 48%.
deportivo arabe unido de colon - acthletico balacera fc 2:0