Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
acthletico balacera fc deportivo arabe unido de colon
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Cerrud passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samaniego met een snelle inworp. Calvo geeft een hoge lob. Rueda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría passt de bal zonder na te denken. Samaniego rent richting de bal. Yatiz is nu in balbezit. Yatiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
acthletico balacera fc - deportivo arabe unido de colon 0:1

37e minuut.
Calvo met de inworp. Avilés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerrud. Avilés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Avilés kan niet meer verder spelen. Forsaythe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acthletico balacera fc 37%, deportivo arabe unido de colon 63%.
acthletico balacera fc - deportivo arabe unido de colon 0:1

54e minuut.
Rueda rent richting de bal. Piggot is nu in balbezit. Rueda onderschept slim de pass. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinestroza krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Almillategui passt de bal zonder na te denken. Gonzalin Miller rent richting de bal. Gonzalin Miller met een sublieme pass. Rueda is nu in balbezit. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot probeert naar een medespeler te passen. Cerrud rent richting de bal. Rueda is nu in balbezit. Rueda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Moodie geeft de bal voor. Inworp. Calvo met de inworp. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acthletico balacera fc 40%, deportivo arabe unido de colon 60%.
acthletico balacera fc - deportivo arabe unido de colon 0:1