Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el rallo a.g.n fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Morales verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vernón. Morales raakt geblesseerd tijdens het duel. Valdiviezo met een snel genomen vrije trap. Henry heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el rallo - a.g.n fc 1:0

32e minuut.
Vernón bereikt de bal nog maar net als eerste. De Souza onderschept slim de pass. De Souza speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Saldaña geeft een hoge lob. Cubillo kopt de bal weg. Vernón rent richting de bal. Armijo is nu in balbezit. Armijo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Morales is nu in balbezit. Vernón rent richting de bal. Morales onderschept slim de pass. Morales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
McFalcón speelt de bal door. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el rallo 44%, a.g.n fc 56%.
el rallo - a.g.n fc 1:0

51e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Saldaña geeft de bal voor. Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga rent richting de bal. Marciaga haalt uit met een fantastische trap. Urane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el rallo - a.g.n fc 1:1

59e minuut.
Birmingham geeft een hoge lob. Inworp. Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga haalt uit met een fantastische trap. Urane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Valdiviezo rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el rallo 58%, a.g.n fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el rallo - a.g.n fc 1:1