Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anonimato Fc deportivo arabe unido de colon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Robles De Frías geeft een lange en hoge pass. Piggot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombardo. Piggot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Piggot kan niet meer verder spelen. Pineda komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Cerrud is nu in balbezit. Malcom rent richting de bal. Malcom geeft een lange en hoge pass. Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Piggot onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yatiz onderschept slim de pass. Yatiz passt de bal in één keer door. Zapata geeft een hoge lob. Lombardo is nu in balbezit. Lombardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piggot onderschept slim de pass. Piggot passt de bal zonder na te denken. Posada is nu in balbezit. Yatiz is nu in balbezit. Yatiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonimato Fc 34%, deportivo arabe unido de colon 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anonimato Fc - deportivo arabe unido de colon 0:0

52e minuut.
Malcom verovert de bal door een tackle van achteren. Malcom haalt uit met een fantastische trap. Plúa kopt de bal weg. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cerezo rent richting de bal. Yatiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatiz passt de bal zonder na te denken. Posada rent richting de bal. Posada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonimato Fc - deportivo arabe unido de colon 0:1

67e minuut.
Klungelig pakt Moodie de bal. Moodie geeft een lange en hoge pass. Chifundo kan de bal niet met de borst controleren. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Posada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Villasanta rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata geeft de bal voor. Lombardo rent richting de bal. Lombardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonimato Fc 48%, deportivo arabe unido de colon 52%.
Anonimato Fc - deportivo arabe unido de colon 0:1