Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
acthletico balacera fc los caballos de cocle
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avilés is nu in balbezit. Avilés geeft een hoge lob. Rueda rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz met een sublieme pass. Revello is nu in balbezit. Blackman onderschept slim de pass. Blackman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hinestroza verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Gutiérrez rent richting de bal. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Posada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
acthletico balacera fc - los caballos de cocle 0:1

18e minuut.
Avilés onderschept slim de pass. Avilés passt de bal met de wreef. De La Cruz rent richting de bal. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
acthletico balacera fc - los caballos de cocle 1:1

27e minuut.
Gonzalin Miller onderschept slim de pass. Gonzalin Miller heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalin Miller met een sublieme pass. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Walter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinestroza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
acthletico balacera fc - los caballos de cocle 2:1

34e minuut.
Guardia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yatiz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Avilés is nu in balbezit. Gómez is nu in balbezit. Rueda maakt een afschuwelijke overtreding. Rueda krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gonzalin Miller passt de bal in één keer door. Calvo is nu in balbezit. Calvo speelt de bal door. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acthletico balacera fc 58%, los caballos de cocle 42%.
acthletico balacera fc - los caballos de cocle 2:1

47e minuut.
De La Cruz rent richting de bal. Hinestroza onderschept slim de pass. Hinestroza speelt de bal door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
acthletico balacera fc - los caballos de cocle 3:1

52e minuut.
Hinestroza rent richting de bal. De La Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. De La Cruz probeert naar een medespeler te passen. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gonzalin Miller is nu in balbezit. Gonzalin Miller geeft een lange en hoge pass. Avilés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rueda is nu in balbezit. Rueda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acthletico balacera fc 46%, los caballos de cocle 54%.
acthletico balacera fc - los caballos de cocle 3:1