Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el rallo غف بس صفصل
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Stewart heeft problemen om de bal te vangen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris met een sublieme pass. Olmos rent richting de bal. De Frías is nu in balbezit. De Frías haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Valdiviezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez kopt de bal weg. Klungelig pakt Bocanegra de bal. Olmos is nu in balbezit. Olmos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el rallo 52%, غف بس صفصل 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el rallo - غف بس صفصل 0:0

68e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales geeft de bal voor. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
el rallo - غف بس صفصل 1:0

69e minuut.
De Frías met een sublieme pass. Harris rent richting de bal. Met opzet legt De Souza zijn tegenspeler op de grond. De Souza krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cortez speelt de bal door. Inworp. De Souza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales rent richting de bal. Morales geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el rallo 43%, غف بس صفصل 57%.
el rallo - غف بس صفصل 1:0