Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Oranjes FC Mistři Ostrava
OOKK Tactiek Buldozer
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten poor
weak Passen good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Poklička speelt de bal door. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison speelt de bal door. Poklička bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklička geeft een hoge lob. Kámen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Utgård is nu in balbezit. Utgård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - FC Mistři Ostrava 1:0

8e minuut.
Hrubec heeft problemen om de bal te vangen. Vanderheyden is nu in balbezit. Cristante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cristante krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bihel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortoncelli de bal. Poklička speelt de bal door. Eggermont rent richting de bal. Eggermont draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubec begaat een overtreding. Vanderheyden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanderheyden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eggermont rent richting de bal. Eggermont haalt uit met een fantastische trap. Özkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Poklička is nu in balbezit. Ortoncelli geeft de bal voor. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Oranjes 57%, FC Mistři Ostrava 43%.
AC Oranjes - FC Mistři Ostrava 1:0

64e minuut.
Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi heeft problemen om de bal te vangen. Conti Gherardi passt de bal zonder na te denken. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap. Özkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vanderheyden is nu in balbezit. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Oranjes - FC Mistři Ostrava 1:1

70e minuut.
Inworp. Miko met de inworp. Petrin rent richting de bal. Ramis Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Ramis Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vanderheyden onderschept slim de pass. Vanderheyden passt de bal met de wreef. Conti Gherardi met een sublieme pass. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński schiet op doel. Özkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Oranjes 60%, FC Mistři Ostrava 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Oranjes - FC Mistři Ostrava 1:1