Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nový život Companeros
bum Tactiek Crossbow
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaini onderschept slim de pass. Zaini passt de bal zonder na te denken. Micanski is nu in balbezit. Micanski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - Companeros 1:0

14e minuut.
Pranić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamordek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ciechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciechowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Märki met de inworp. Zdebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdebel geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nový život - Companeros 1:1

40e minuut.
Harrauer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peklo de bal. Peklo geeft een hoge lob. Micanski rent richting de bal. Micanski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 67%, Companeros 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nový život - Companeros 1:1

51e minuut.
Ciechowski passt de bal met de wreef. Sędłak is nu in balbezit. Sędłak geeft een lange en hoge pass. Zaini is nu in balbezit. Zaini geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Zaini met een sublieme pass. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciechowski. Ciechowski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Barrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaini is nu in balbezit. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft de bal voor. Micanski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zamordek geeft een lange en hoge pass. Kulpiński geeft de bal voor. Schlappner kopt de bal weg. Zaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pálenka geeft een hoge lob. Pranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdebel maakt een afschuwelijke overtreding. Zdebel krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Frontczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulpiński is nu in balbezit. Kulpiński geeft een lange en hoge pass. Zaini is nu in balbezit. Zaini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 50%, Companeros 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nový život - Companeros 1:1