Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Companeros Nový život
Crossbow Tactiek bum
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Pálenka met een sublieme pass. Zdebel is nu in balbezit. Zdebel met een sublieme pass. Zdelar is nu in balbezit. Zdelar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Daar is Peklo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micanski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peklo. Peklo krijgt een gele kaart. Micanski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Micanski kan niet meer verder spelen. Bakowsky komt het veld opgelopen. Pranić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ciechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciechowski met een sublieme pass. Zdelar is nu in balbezit. Zdelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Nový život 1:0

19e minuut.
Schlappner rent richting de bal. Schlappner geeft een hoge lob. Zaini rent richting de bal. Zaini schiet op doel. Ninoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Zdebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak onderschept slim de pass. Sędłak passt de bal in één keer door. Brito rent richting de bal. Brito geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Frontczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pálenka rent richting de bal. Bakowsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakowsky krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Zdebel de bal. Zamordek rent richting de bal. Zamordek passt de bal met de wreef. Zdelar rent richting de bal. Zdelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Nový život 2:0

36e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito met een sublieme pass. Zaini rent richting de bal. Zaini schiet op doel. Ninoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Ciechowski onderschept slim de pass. Ciechowski met een sublieme pass. Zdelar rent richting de bal. Zdelar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 43%, Nový život 57%.
Companeros - Nový život 2:0

47e minuut.
Inworp. Frontczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pranić is nu in balbezit. Pranić passt de bal met de wreef. Frontczek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Barrera geeft een hoge lob. Batisti rent richting de bal. Batisti geeft de bal voor. Zaini heeft problemen om de bal te vangen. Zaini schiet op doel. Ninoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Forné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hoàng Nhân trapt de bal weg van het doel. Schlappner kopt de bal weg. Zaini rent richting de bal. Zaini schiet op doel. Ninoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kulpiński is nu in balbezit. Kulpiński geeft een hoge lob. Zamordek probeert de bal aan de voet te houden. Zaini rent richting de bal. Zaini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pálenka passt de bal met de wreef. Zdelar rent richting de bal. Pranić begaat een overtreding. Pranić krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Brito de bal onder controle te krijgen. Brito passt de bal met de wreef. Zaini is nu in balbezit. Zaini haalt uit met een fantastische trap. Ninoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Companeros - Nový život 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Companeros 65%, Nový život 35%.
Companeros - Nový život 2:1