Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyuubi eSports F.C. KS Brno
451 Tactiek Full def
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 45.3
matig Schieten redelijk
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hamouz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Švarců verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt van Kesteren de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Šedivec bokst de bal weg. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren passt de bal zonder na te denken. Buřil rent richting de bal. Buřil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buřil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSports F.C. - KS Brno 0:1

6e minuut.
van Kesteren rent richting de bal. Buřil is nu in balbezit. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. van Kesteren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Hamouz kopt de bal weg. Buřil kan de bal niet met de borst controleren. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřil is nu in balbezit. Buřil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Šedivec probeert wanhopig de bal te grijpen. Orfel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Buřil passt de bal in één keer door. Švarců probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zíbrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kolbaşı geeft een lange en hoge pass. van Kesteren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palica. Palica krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Masér rent richting de bal. Hamouz begaat een overtreding. Masér is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kutil met een snel genomen vrije trap. Kolbaşı met een sublieme pass. Daar is Mádr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jílek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zíbrt met een sublieme pass. Klungelig pakt Acreano de bal. Hamouz is nu in balbezit. Hamouz geeft een lange en hoge pass. van Kesteren maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Šlégl is nu in balbezit. Takvonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Takvonyan met een sublieme pass. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Šedivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Takvonyan speelt de bal door. Mádr geeft een lange en hoge pass. Palica bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren onderschept slim de pass. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap. Šedivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Švarců bereikt de bal nog maar net als eerste. Švarců geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hamouz zal de hoekschop nemen. van Kesteren springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hejmej passt de bal in één keer door. Daar is Kolbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbaşı geeft een hoge lob. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSports F.C. 76%, KS Brno 24%.
Kyuubi eSports F.C. - KS Brno 0:1

61e minuut.
Orfel is nu in balbezit. Orfel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vitoň de bal. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Orfel probeert naar een medespeler te passen. Hamouz heeft problemen om de bal te vangen. Hamouz probeert naar een medespeler te passen. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Takvonyan rent richting de bal. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej met een sublieme pass. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Hamouz rent richting de bal. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz met een sublieme pass. van Kesteren is nu in balbezit. van Kesteren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSports F.C. 84%, KS Brno 16%.
Kyuubi eSports F.C. - KS Brno 0:1