Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nový život Lemroničovo
bum Tactiek první taktika
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo met een sublieme pass. Smíchovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Schlappner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft de bal voor. Kosilov kan de bal niet met de borst controleren. Zaini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - Lemroničovo 1:0

21e minuut.
Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo probeert naar een medespeler te passen. Smíchovský rent richting de bal. Smíchovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nový život - Lemroničovo 1:1

24e minuut.
Berbecki rent richting de bal. Liposinović is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Judele ... Strafschop! Judele krijgt een gele kaart. Liposinović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liposinović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Remelexo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Schlappner de bal onder controle te krijgen. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kosilov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nový život - Lemroničovo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 57%, Lemroničovo 43%.
Nový život - Lemroničovo 2:1

49e minuut.
Fortín probeert de bal aan de voet te houden. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki probeert naar een medespeler te passen. Zaini rent richting de bal. Zaini draait met de bal, schiet en ... Bavastrello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Judele onderschept slim de pass. Judele geeft een lange en hoge pass. Tagle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Micanski is nu in balbezit. Micanski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kosilov trapt de bal weg. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele geeft een lange en hoge pass. Zaini rent richting de bal. Zaini schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Liposinović rent richting de bal. Liposinović geeft een lange en hoge pass. Zaini rent richting de bal. Zaini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Liposinović onderschept slim de pass. Liposinović probeert naar een medespeler te passen. Kosilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski verovert de bal door een tackle van achteren. Micanski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nový život 37%, Lemroničovo 63%.
Nový život - Lemroničovo 2:1