Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Galaxy Hradec Králové Bobici Brnaci
ofensiv Tactiek 442new
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Musílek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martini is nu in balbezit. Martini passt de bal in één keer door. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Efimciuc geeft de bal voor. Cardinali rent richting de bal. Cardinali met een sublieme pass. Češpiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Češpiva geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Căliman kopt de bal weg. Sconfietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sconfietti passt de bal in één keer door. Musílek rent richting de bal. Musílek geeft de bal voor. Kinnen bokst de bal weg.

21e minuut.
Tvrdík controleert de bal met de borst. Tvrdík passt de bal in één keer door. Efimciuc is nu in balbezit. Efimciuc passt de bal zonder na te denken. Cuervo Simón geeft een lange en hoge pass. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - Bobici Brnaci 0:1

22e minuut.
Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Ronna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Galaxy Hradec Králové - Bobici Brnaci 1:1

34e minuut.
Martini rent richting de bal. Tvrdík rent richting de bal. Martini rent richting de bal. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 57%, Bobici Brnaci 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Galaxy Hradec Králové - Bobici Brnaci 1:1

56e minuut.
Musílek onderschept slim de pass. Musílek passt de bal in één keer door. Cuervo Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Kinnen bokst de bal weg. Martini rent richting de bal. Martini schiet op doel. Kinnen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - Bobici Brnaci 1:2

77e minuut.
Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón passt de bal met de wreef. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík draait met de bal, schiet en ... Kinnen bokst de bal weg.

83e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal in één keer door. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Ronna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kupecký geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Martini. Goede buitenspelval van de verdediging. Sconfietti neemt vlug de vrije trap. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 66%, Bobici Brnaci 34%.
FC.Galaxy Hradec Králové - Bobici Brnaci 1:2