Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VB 1997 zenga tym
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 35.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Musa passt de bal in één keer door. Daar is Čevela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimr bereikt de bal nog maar net als eerste. Čevela verovert de bal door een tackle van achteren. Čevela geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gebauer probeert naar een medespeler te passen. Čevela is nu in balbezit. Čevela geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Hauzr bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius met een sublieme pass. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius probeert naar een medespeler te passen. Vácha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma rent richting de bal. Ledesma haalt uit met een fantastische trap. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - zenga tym 0:1

10e minuut.
Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius speelt de bal door. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - zenga tym 0:2

12e minuut.
Hauzr rent richting de bal. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius met een sublieme pass. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pálek met een sublieme pass. Daar is Skopal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skopal passt de bal zonder na te denken. Cimr is nu in balbezit. Cimr haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Ledesma rent richting de bal. Ledesma passt de bal in één keer door. Čevela speelt de bal door. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ... Gebauer bokst de bal weg. Sabeditsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - zenga tym 0:3

19e minuut.
Cimr passt de bal in één keer door. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch passt de bal zonder na te denken. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Čevela met een sublieme pass. Klungelig pakt Marius de bal. Hauzr bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius rent richting de bal. Marius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bar Levi geeft een lange en hoge pass. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch geeft de bal voor. Daar is Marius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - zenga tym 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 74%, zenga tym 26%.
FC VB 1997 - zenga tym 0:4

49e minuut.
Albl onderschept slim de pass. Albl probeert naar een medespeler te passen. Cimr is nu in balbezit. Cimr haalt uit met een fantastische trap. Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - zenga tym 1:4

61e minuut.
Sup verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skopal. Sup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Musa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch passt de bal met de wreef. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Čevela met de inworp. Marius rent richting de bal. Marius geeft een hoge lob. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - zenga tym 1:5

72e minuut.
Patras bereikt de bal nog maar net als eerste. Patras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálek met een snelle inworp. Sabeditsch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hauzr rent richting de bal. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma speelt de bal door. Sabeditsch is nu in balbezit. Sabeditsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma passt de bal met de wreef. Polách heeft problemen om de bal te vangen. Marius rent richting de bal. Marius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Pálek onderschept slim de pass. Pálek speelt de bal door. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Sabeditsch rent richting de bal. Sabeditsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 73%, zenga tym 27%.
FC VB 1997 - zenga tym 1:5