Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 Bobici Brnaci
Bobo1 Tactiek 442new
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 44.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Bozděch passt de bal met de wreef. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko speelt de bal door. Klungelig pakt Martini de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Bozděch passt de bal in één keer door. Daar is Prešnajder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prešnajder speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - Bobici Brnaci 1:0

7e minuut.
Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna geeft een lange en hoge pass. Cuervo Simón controleert de bal met de borst. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - Bobici Brnaci 2:0

16e minuut.
Kupecký geeft de bal voor. Musílek kopt de bal weg. Kovkop rent richting de bal. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Ronna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kabrna kopt de bal weg. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Ronna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - Bobici Brnaci 3:0

27e minuut.
Bozděch is nu in balbezit. Bozděch passt de bal zonder na te denken. Eberle speelt de bal door. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tvarůžek kan de bal niet met de borst controleren. Tvarůžek geeft een hoge lob. Bozděch kopt de bal weg. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musílek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík draait met de bal, schiet en ... Rzeszutko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Eberle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bozděch rent richting de bal. Bozděch passt de bal met de wreef. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is Prešnajder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Efimciuc. Kolota raakt geblesseerd tijdens het duel. Prešnajder wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel. Ronna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - Bobici Brnaci 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 37%, Bobici Brnaci 63%.
FC Kanalpucky 69 - Bobici Brnaci 4:0

46e minuut.
Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Kovkop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodkovička raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolota met een snel genomen vrije trap. Hodkovička maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kabrna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička geeft de bal voor. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Ronna bokst de bal weg.

67e minuut.
Kupecký rent richting de bal. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Kordalski begaat een overtreding. Kordalski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle passt de bal zonder na te denken. Kordalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Prešnajder de bal. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kolota rent richting de bal. Tvrdík onderschept slim de pass. Tvrdík passt de bal in één keer door. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rzeszutko stond buitenspel. Klinka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - Bobici Brnaci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 36%, Bobici Brnaci 64%.
FC Kanalpucky 69 - Bobici Brnaci 5:0