Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Galaxy Hradec Králové FC Kanalpucky 69
ofensiv Tactiek Bobo1
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Prešnajder is nu in balbezit. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna geeft een hoge lob. Bozděch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Kanalpucky 69 0:1

22e minuut.
Sconfietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička met een sublieme pass. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Češpiva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Provázek. Češpiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryczel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krňák maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sconfietti verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pinter de bal onder controle te krijgen. Kinnen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Sconfietti geeft de bal voor. Provázek is nu in balbezit. Provázek geeft een hoge lob. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Inworp. Eberle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sconfietti is nu in balbezit. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 65%, FC Kanalpucky 69 35%.
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Kanalpucky 69 0:1

50e minuut.
Provázek kopt de bal weg. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička passt de bal in één keer door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Klinka passt de bal zonder na te denken. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski geeft een lange en hoge pass. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel. Dunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Češpiva probeert de bal met de borst te controleren. Kabrna is nu in balbezit. Kabrna probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cardinali is nu in balbezit. Kabrna verovert de bal door een tackle van achteren. Kabrna passt de bal zonder na te denken. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Prešnajder onderschept slim de pass. Prešnajder speelt de bal door. Hodkovička met een sublieme pass. Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Češpiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski geeft een hoge lob. Krňák krijgt zijn hoofd ertegen. Dunka bokst de bal weg. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Kanalpucky 69 1:1

81e minuut.
Sconfietti rent richting de bal. Tvarůžek onderschept slim de pass. Tvarůžek speelt de bal door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch schiet op doel. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ryczel onderschept slim de pass. Prešnajder onderschept slim de pass. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 59%, FC Kanalpucky 69 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Galaxy Hradec Králové - FC Kanalpucky 69 1:1