Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Galaxy Hradec Králové FC VB 1997
ofensiv Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


8e minuut.
Zdražila kopt de bal weg. Uchytil heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski speelt de bal door. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC VB 1997 1:0

14e minuut.
Sconfietti passt de bal in één keer door. Češpiva is nu in balbezit. Češpiva met een sublieme pass. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kadeřábek onderschept slim de pass. Kadeřábek geeft de bal voor. Kupček kopt de bal weg. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna haalt uit met een fantastische trap. Gebauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kadeřábek geeft de bal voor. Sconfietti heeft problemen om de bal te vangen. Sconfietti met een sublieme pass. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vácha met een snelle inworp. Krňák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patras. Patras krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák verovert de bal door een tackle van achteren. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gebauer trapt de bal weg. Češpiva kopt de bal weg. Klungelig pakt Zdražila de bal. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Patras rent richting de bal. Krňák verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski met een sublieme pass. Daar is Cheatham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC VB 1997 2:0

33e minuut.
Skopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sconfietti verovert de bal door een tackle van achteren. Sconfietti geeft een lange en hoge pass. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Cheatham rent richting de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Zdražila rent richting de bal. Češpiva onderschept slim de pass. Češpiva geeft een hoge lob. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Falkowski passt de bal met de wreef. Krňák heeft problemen om de bal te vangen. Krňák draait met de bal, schiet en ... Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Polách verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC VB 1997 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 25%, FC VB 1997 75%.
FC.Galaxy Hradec Králové - FC VB 1997 3:0

46e minuut.
Zdražila is nu in balbezit. Cheatham rent richting de bal. Cheatham passt de bal in één keer door. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kupček onderschept slim de pass. Kupček geeft een lange en hoge pass. Polách heeft problemen om de bal te vangen. Cheatham rent richting de bal. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Gebauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC VB 1997 4:0

59e minuut.
Uchytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski geeft een hoge lob. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Skopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski passt de bal in één keer door. Daar is Krňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krňák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Galaxy Hradec Králové - FC VB 1997 5:0

68e minuut.
Uchytil passt de bal in één keer door. Češpiva rent richting de bal. Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Falkowski geeft een hoge lob. Krňák springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sconfietti probeert naar een medespeler te passen. Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Patras is nu in balbezit. Krňák onderschept slim de pass. Krňák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cardinali onderschept slim de pass. Cardinali probeert naar een medespeler te passen. Češpiva probeert naar een medespeler te passen. Cheatham rent richting de bal. Cheatham schiet op doel. Gebauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Fiferna rent richting de bal. Fiferna probeert naar een medespeler te passen. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Galaxy Hradec Králové 14%, FC VB 1997 86%.
FC.Galaxy Hradec Králové - FC VB 1997 5:0