Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volkic FC Kanalpucky 69
at Tactiek Bobo1
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 43
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Zrúbecký rent richting de bal. Kusák is nu in balbezit. Kusák speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Klinka onderschept slim de pass. Klinka geeft een hoge lob. Sýkorka kopt de bal weg. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:1

8e minuut.
Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytlík onderschept slim de pass. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička schiet op doel. Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:2

9e minuut.
Čejka is nu in balbezit. Čejka passt de bal zonder na te denken. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:3

10e minuut.
Daar is Pollert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollert speelt de bal door. Daar is Kaznějský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sýkorka geeft een lange en hoge pass. Velšan heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:4

17e minuut.
Kabrna is nu in balbezit. Kabrna speelt de bal door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:5

19e minuut.
Pikal is nu in balbezit. Kusák probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sýkorka met een snelle inworp. Bozděch probeert naar een medespeler te passen. Zrúbecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrúbecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:6

22e minuut.
Kabrna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Velšan is nu in balbezit. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kaznějský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sýkorka met een snelle inworp. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bozděch is nu in balbezit. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch is nu in balbezit. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kabrna onderschept slim de pass. Kabrna passt de bal zonder na te denken. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:7

43e minuut.
Sýkorka is nu in balbezit. Sýkorka geeft een hoge lob. Hodkovička is nu in balbezit. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zrúbecký onderschept slim de pass. Zrúbecký passt de bal met de wreef. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 82%, FC Kanalpucky 69 18%.
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:7

47e minuut.
Kabrna is nu in balbezit. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:8

48e minuut.
Hodkovička rent richting de bal. Zrúbecký probeert naar een medespeler te passen. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch passt de bal in één keer door. Hodkovička rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kendl bereikt de bal nog maar net als eerste. Čejka onderschept slim de pass. Čejka speelt de bal door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:9

58e minuut.
Sýkorka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bozděch heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch passt de bal in één keer door. Zrúbecký is nu in balbezit. Zrúbecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:10

64e minuut.
Mirga verovert de bal door een tackle van achteren. Mirga met een sublieme pass. Sýkorka speelt de bal door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:11

67e minuut.
Provázek onderschept slim de pass. Provázek geeft een hoge lob. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička geeft de bal voor. Bozděch krijgt zijn hoofd ertegen. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sýkorka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Hodkovička met een sublieme pass. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Čejka is nu in balbezit. Čejka speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:12

74e minuut.
Daar is Mirga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirga geeft de bal voor. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:13

76e minuut.
Dytlík met een sublieme pass. Inworp. Kusák met een snelle inworp. Daar is Kabrna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabrna geeft een hoge lob. Pitvořil bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Bozděch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kendl is nu in balbezit. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch geeft een hoge lob. Hodkovička springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Čejka passt de bal zonder na te denken. Zrúbecký rent richting de bal. Zrúbecký passt de bal zonder na te denken. Sýkorka rent richting de bal. Sýkorka geeft een lange en hoge pass. Pitvořil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Culek geeft de bal voor. Klungelig pakt Pikal de bal. Čejka geeft een hoge lob. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Klinka onderschept slim de pass. Klinka met een sublieme pass. Hodkovička rent richting de bal. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel. Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 82%, FC Kanalpucky 69 18%.
FC Volkic - FC Kanalpucky 69 0:14