Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 FC Volkic
Bobo1 Tactiek at
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 21.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prešnajder met een sublieme pass. Bozděch rent richting de bal. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 1:0

3e minuut.
Kabrna met een sublieme pass. Tvarůžek geeft een lange en hoge pass. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel. Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dytlík kopt de bal weg. Kabrna kan de bal niet met de borst controleren. Kabrna passt de bal zonder na te denken. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hodkovička geeft een hoge lob. Daar is Bozděch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Dytlík ... Strafschop! Dytlík is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bozděch raakt geblesseerd tijdens het duel. Bozděch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 2:0

18e minuut.
Daar is Kabrna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabrna met een sublieme pass. Hodkovička is nu in balbezit. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 3:0

20e minuut.
Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna passt de bal met de wreef. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 4:0

21e minuut.
Kusák is nu in balbezit. Kusák geeft een lange en hoge pass. Prešnajder heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 5:0

24e minuut.
Kabrna rent richting de bal. Kabrna passt de bal zonder na te denken. Prešnajder speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. Pitvořil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pitvořil met een harde bal richting middenveld. Tvarůžek kopt de bal weg. Bozděch heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch geeft de bal voor. Hodkovička springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pitvořil speelt de bal door. Tvarůžek kopt de bal weg. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kusák is nu in balbezit. Kusák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 6:0

31e minuut.
Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička passt de bal met de wreef. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 7:0

34e minuut.
Kusák passt de bal met de wreef. Daar is Velšan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 8:0

35e minuut.
Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna geeft de bal voor. Kendl is nu in balbezit. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 9:0

37e minuut.
Velšan passt de bal in één keer door. Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch schiet op doel. Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 10:0

38e minuut.
Provázek passt de bal in één keer door. Kolota rent richting de bal. Kolota geeft de bal voor. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder is nu in balbezit. Bozděch rent richting de bal. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 11:0

43e minuut.
Kusák probeert naar een medespeler te passen. Bozděch rent richting de bal. Velšan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kaznějský geeft een lange en hoge pass. Hodkovička kopt de bal weg. Daar is Velšan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 18%, FC Volkic 82%.
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 11:0

47e minuut.
Bozděch rent richting de bal. Bozděch met een sublieme pass. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 12:0

48e minuut.
Hodkovička onderschept slim de pass. Kabrna rent richting de bal. Kabrna speelt de bal door. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 13:0

51e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kabrna neemt de hoekschop. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 14:0

53e minuut.
Bozděch rent richting de bal. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch is nu in balbezit. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hurdálek passt de bal zonder na te denken. Prešnajder rent richting de bal. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 15:0

55e minuut.
Pitvořil probeert naar een medespeler te passen. Mirga kopt de bal weg. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch passt de bal met de wreef. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 16:0

57e minuut.
Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder passt de bal in één keer door. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 17:0

60e minuut.
Hodkovička probeert de bal met de borst te controleren. Culek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička schiet op doel. Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mirga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga geeft een lange en hoge pass. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 18:0

64e minuut.
Dunka met een harde bal richting middenveld. Prešnajder kopt de bal weg. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kendl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusák met een snelle inworp. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 19:0

68e minuut.
Tvarůžek speelt de bal door. Hurdálek rent richting de bal. Hurdálek passt de bal in één keer door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 20:0

70e minuut.
Tvarůžek speelt de bal door. Kabrna met een sublieme pass. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 21:0

71e minuut.
Bozděch is nu in balbezit. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch onderschept slim de pass. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 22:0

74e minuut.
Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek passt de bal zonder na te denken. Bozděch heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 23:0

78e minuut.
Hurdálek kopt de bal weg. Prešnajder is nu in balbezit. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 24:0

81e minuut.
Klungelig pakt Culek de bal. Hodkovička is nu in balbezit. Kabrna speelt de bal door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kabrna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Hodkovička speelt de bal door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 25:0

85e minuut.
Kolota speelt de bal door. Mirga is nu in balbezit. Mirga geeft de bal voor. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kusák kopt de bal weg. Klungelig pakt Prešnajder de bal. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch schiet op doel. Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 26:0

89e minuut.
Daar is Velšan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička geeft een hoge lob. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kabrna is nu in balbezit. Kabrna passt de bal in één keer door. Bozděch probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kabrna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kusák maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 20%, FC Volkic 80%.
FC Kanalpucky 69 - FC Volkic 27:0