Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rentiéři Oderberg FC Spartak Litvíno
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 19.3
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Bujaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujaković passt de bal met de wreef. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. Salvátor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 1:0

9e minuut.
Hrbák geeft een lange en hoge pass. Kuźniak kopt de bal weg. Bujaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić is nu in balbezit. Lakić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Salvátor trapt de bal weg van het doel. Hrbák is nu in balbezit. Hrbák geeft een lange en hoge pass. Hausman geeft de bal voor. Bujaković springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 2:0

14e minuut.
Hausman geeft een hoge lob. Lakić rent richting de bal. Lakić passt de bal in één keer door. Bujaković rent richting de bal. Bujaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Grandjean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandjean met een sublieme pass. Lakić met een sublieme pass. Bujaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujaković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Hrbák kopt de bal weg. Daar is Bujaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel. Homoláč probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hrbák met een snelle inworp. Daar is Grandjean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandjean speelt de bal door. Bujaković rent richting de bal. Bujaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 3:0

29e minuut.
Hausman verovert de bal door een tackle van achteren. Hausman speelt de bal door. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak schiet op doel. Salvátor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 4:0

30e minuut.
Steiner speelt de bal door. Bujaković rent richting de bal. Lakić met een sublieme pass. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 5:0

32e minuut.
Lakić is nu in balbezit. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić is nu in balbezit. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Becher met de inworp. Grandjean rent richting de bal. Svoboda is nu in balbezit. Svoboda draait met de bal, schiet en ... Serafín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 38%, FC Spartak Litvíno 62%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 5:0

51e minuut.
Hausman probeert naar een medespeler te passen. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Salvátor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 6:0

54e minuut.
Grandjean geeft de bal voor. Lakić heeft problemen om de bal te vangen. Kníř begaat een overtreding. Lakić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lakić kan niet meer verder spelen. Medar komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Salvátor met een harde bal richting middenveld. Daar is Hrbák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandjean met een sublieme pass. Medar is nu in balbezit. Medar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Medar passt de bal met de wreef. Bujaković rent richting de bal. Langoš is nu in balbezit. Bujaković verovert de bal door een tackle van achteren. Bujaković haalt uit met een fantastische trap. Salvátor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 7:0

66e minuut.
Medar bereikt de bal nog maar net als eerste. Medar passt de bal in één keer door. Bujaković is nu in balbezit. Bujaković draait met de bal, schiet en ... Salvátor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bujaković is nu in balbezit. Bujaković passt de bal in één keer door. Kuźniak rent richting de bal. Medar is nu in balbezit. Medar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bujaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujaković geeft een hoge lob. Kuźniak is nu in balbezit. Medar is nu in balbezit. Medar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Medar kopt de bal weg. Daar is Ivanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Homoláč probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 8:0

87e minuut.
Klungelig pakt Hausman de bal. Hausman passt de bal in één keer door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rentiéři Oderberg 41%, FC Spartak Litvíno 59%.
FC Rentiéři Oderberg - FC Spartak Litvíno 8:0