Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VB 1997 Bobici Brnaci
Normal Tactiek 442new
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 40.6
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Doucha heeft problemen om de bal te vangen. Zdražila is nu in balbezit. Doucha maakt een afschuwelijke overtreding. Doucha krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zdražila kopt de bal weg. Daar is Uchytil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tvrdík met een sublieme pass. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:1

17e minuut.
Cuervo Simón kopt de bal weg. Uchytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík onderschept slim de pass. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cuervo Simón met een sublieme pass. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko passt de bal in één keer door. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:2

23e minuut.
Doucha rent richting de bal. Doucha met een sublieme pass. Vácha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko onderschept slim de pass. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Gebauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Zdražila geeft de bal voor. Albl probeert de bal aan de voet te houden. Musílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musílek geeft de bal voor. Polách kopt de bal weg. Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen. Polách probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:3

29e minuut.
Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón met een sublieme pass. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:4

33e minuut.
Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík passt de bal in één keer door. Daar is Zdražila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doucha rent richting de bal. Doucha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Efimciuc onderschept slim de pass. Efimciuc met een sublieme pass. Tvrdík met een sublieme pass. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:5

37e minuut.
Cimr probeert naar een medespeler te passen. Skopal rent richting de bal. Rzeszutko verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 77%, Bobici Brnaci 23%.
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:6

52e minuut.
Cuervo Simón met een snelle inworp. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko geeft de bal voor. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:7

55e minuut.
Doucha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadeřábek. Doucha raakt geblesseerd tijdens het duel. Tvrdík wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:8

56e minuut.
Uchytil heeft problemen om de bal te vangen. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík speelt de bal door. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gebauer trapt de bal weg. Cuervo Simón kopt de bal weg. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman probeert naar een medespeler te passen. Rzeszutko rent richting de bal. Tvrdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cuervo Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón met een sublieme pass. Doucha is nu in balbezit. Doucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:9

68e minuut.
Rzeszutko heeft problemen om de bal te vangen. Tvrdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík speelt de bal door. Musílek rent richting de bal. Musílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:10

69e minuut.
Cimr heeft problemen om de bal te vangen. Doucha onderschept slim de pass. Doucha met een sublieme pass. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tvrdík passt de bal in één keer door. Gebauer speelt de bal door. Musílek kopt de bal weg. Daar is Doucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doucha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cuervo Simón met een snelle inworp. Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman probeert naar een medespeler te passen. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Gebauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polách rent richting de bal. Doucha onderschept slim de pass. Doucha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kadeřábek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doucha is nu in balbezit. Doucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:11

78e minuut.
Tvrdík speelt de bal door. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko met een sublieme pass. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cuervo Simón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vácha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík begaat een overtreding. Tvrdík krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rzeszutko heeft problemen om de bal te vangen. Polách legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rzeszutko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tvrdík neemt zijn aanloop. Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:12

85e minuut.
Kovkop kopt de bal weg. Tvrdík is nu in balbezit. Vácha met een sublieme pass. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gebauer met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musílek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tvrdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Uchytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha onderschept slim de pass. Doucha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Rzeszutko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Musílek passt de bal met de wreef. Doucha rent richting de bal. Doucha passt de bal in één keer door. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Gebauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:13

90e minuut.
Skopal rent richting de bal. Vácha is nu in balbezit. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko schiet op doel. Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 82%, Bobici Brnaci 18%.
FC VB 1997 - Bobici Brnaci 0:14