Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VB 1997 FC Kanalpucky 69
Normal Tactiek Bobo1
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 48.2
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Cimr passt de bal met de wreef. Hodkovička rent richting de bal. Kusák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:1

2e minuut.
Uchytil is nu in balbezit. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:2

5e minuut.
Mirga geeft de bal voor. Bozděch heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:3

8e minuut.
Kolota met een sublieme pass. Kusák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička rent richting de bal. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Tvarůžek speelt de bal door. Klinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinka passt de bal in één keer door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:4

14e minuut.
Mirga verovert de bal door een tackle van achteren. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek passt de bal in één keer door. Eberle is nu in balbezit. Eberle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kabrna passt de bal met de wreef. Kusák rent richting de bal. Kusák met een sublieme pass. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Gebauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:5

17e minuut.
Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek geeft een lange en hoge pass. Polách probeert de bal met de borst te controleren. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:6

19e minuut.
Gebauer geeft een hoge lob. Mirga kopt de bal weg. Kusák met een sublieme pass. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Gebauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Polách geeft een lange en hoge pass. Kolota kopt de bal weg. Daar is Zdražila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberle geeft een hoge lob. Hodkovička krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hodkovička passt de bal in één keer door. Kabrna geeft een lange en hoge pass. Kadeřábek verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel. Gebauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadeřábek probeert naar een medespeler te passen. Polách probeert de bal aan de voet te houden. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Polách trapt de bal weg. Zdražila probeert de bal met de borst te controleren. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:7

33e minuut.
Kolota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolota passt de bal in één keer door. Tvarůžek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eberle de bal. Eberle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eberle neemt de hoekschop. Hodkovička krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:8

34e minuut.
Kusák verovert de bal door een tackle van achteren. Kusák probeert naar een medespeler te passen. Bozděch rent richting de bal. Kusák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tvarůžek probeert naar een medespeler te passen. Kabrna is nu in balbezit. Kabrna passt de bal met de wreef. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Gebauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Eberle rent richting de bal. Eberle geeft een lange en hoge pass. Bozděch kan de bal niet met de borst controleren. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:9

42e minuut.
Kusák onderschept slim de pass. Kusák passt de bal in één keer door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel. Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:10

45e minuut.
Klinka geeft een hoge lob. Mirga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga geeft de bal voor. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Gebauer bokst de bal weg. Polách kopt de bal weg. Zdražila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozděch rent richting de bal. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 83%, FC Kanalpucky 69 17%.
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:10

47e minuut.
Kolota passt de bal in één keer door. Kabrna geeft een hoge lob. Kusák kopt de bal weg. Daar is Bozděch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozděch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Polách, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusák is nu in balbezit. Kusák draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polách heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel. Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:11

52e minuut.
Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Hodkovička springt en kopt de bal. Gebauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:12

53e minuut.
Daar is Cimr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimr passt de bal zonder na te denken. Uchytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Eberle kopt de bal weg. Bozděch heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch geeft een lange en hoge pass. Kabrna rent richting de bal. Kabrna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kadeřábek trapt de bal weg van het doel. Kabrna kopt de bal weg. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eberle met de inworp. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:13

62e minuut.
Daar is Liberta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabrna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liberta. Liberta krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Tvarůžek onderschept slim de pass. Kusák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bozděch de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:14

64e minuut.
Cimr heeft problemen om de bal te vangen. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Uchytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:15

67e minuut.
Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička probeert naar een medespeler te passen. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Uchytil geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kabrna zal de hoekschop nemen. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Eberle kopt de bal weg. Bozděch rent richting de bal. Bozděch passt de bal in één keer door. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:16

70e minuut.
Skopal met een sublieme pass. Cimr heeft problemen om de bal te vangen. Uchytil probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel. Gebauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kusák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek passt de bal in één keer door. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vácha heeft problemen om de bal te vangen. Kusák onderschept slim de pass. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:17

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Tvarůžek de bal onder controle te krijgen. Kusák is nu in balbezit. Kusák geeft een hoge lob. Daar is Bozděch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozděch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička passt de bal in één keer door. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ... Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:18

81e minuut.
Kusák passt de bal zonder na te denken. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek passt de bal met de wreef. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:19

83e minuut.
Bozděch rent richting de bal. Kusák is nu in balbezit. Kusák passt de bal in één keer door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VB 1997 89%, FC Kanalpucky 69 11%.
FC VB 1997 - FC Kanalpucky 69 0:19