Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative patriots Kongo TeaM
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroustal verovert de bal door een tackle van achteren. Chroustal met een sublieme pass. Horymír bereikt de bal nog maar net als eerste. Horymír draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Honda trapt de bal weg. Olejník is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatarkovič. Tatarkovič krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Inworp. Štýs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smékal speelt de bal door. Karpíšek is nu in balbezit. Karpíšek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Křesťan is nu in balbezit. Křesťan passt de bal met de wreef. Chroustal is nu in balbezit. Karpíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Karpíšek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Karpíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpíšek schiet op doel. Daar is Řeřicha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarkovič rent richting de bal. Tatarkovič schiet op doel. Honda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Chroustal passt de bal in één keer door. Fabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebek begaat een overtreding. Chlebek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 54%, Kongo TeaM 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Creative patriots - Kongo TeaM 0:0

59e minuut.
Olejník met een snelle inworp. Fabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Smékal bereikt de bal nog maar net als eerste. Smékal geeft een hoge lob. Fabini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fabini is nu in balbezit. Fabini speelt de bal door. Horymír is nu in balbezit. Horymír haalt uit met een fantastische trap. Korál werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Karpíšek rent richting de bal. Řeřicha verovert de bal door een tackle van achteren. Řeřicha geeft een hoge lob. Horymír bereikt de bal nog maar net als eerste. Horymír haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pryčna geeft de bal voor. Karpíšek rent richting de bal. Pryčna begaat een overtreding. Karpíšek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prouza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Smékal passt de bal met de wreef. Karpíšek rent richting de bal. Řeřicha rent richting de bal. Karpíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Karpíšek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 50%, Kongo TeaM 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Creative patriots - Kongo TeaM 0:0