Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Cannibals Praha SK Sigma Bratrušov
442 Tactiek Fnatic
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
33.2 gemiddelde waardering 28.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Kotásek. Goede buitenspelval van de verdediging. Rosero neemt vlug de vrije trap. Čađo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - SK Sigma Bratrušov 1:0

17e minuut.
Tündik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benard is nu in balbezit. Met opzet legt Tündik zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tündik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tündik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Sochour speelt de bal door. Cisowski rent richting de bal. Cisowski passt de bal met de wreef. Čađo rent richting de bal. Čađo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wiesner kopt de bal weg. D`Ávila heeft problemen om de bal te vangen. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein draait met de bal, schiet en ... Ugrinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - SK Sigma Bratrušov 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 43%, SK Sigma Bratrušov 57%.
FK Cannibals Praha - SK Sigma Bratrušov 2:0

57e minuut.
Wojtczak is nu in balbezit. Rozkmotřil onderschept slim de pass. Rozkmotřil passt de bal met de wreef. Filipčík is nu in balbezit. Filipčík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 42%, SK Sigma Bratrušov 58%.
FK Cannibals Praha - SK Sigma Bratrušov 2:0