Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Bílina FC Arsenal London
Normal Tactiek vepředu
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
6 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten good
weak Passen excellent
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko geeft een hoge lob. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Arsenal London 0:1

6e minuut.
Avinou geeft de bal voor. Ntaoukas kopt de bal weg. Klungelig pakt Klampfer de bal. Klampfer geeft een lange en hoge pass. Méhész krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ntaoukas geeft een lange en hoge pass. Hillar kopt de bal weg. Ntaoukas met een sublieme pass. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Arsenal London 0:2

11e minuut.
Daar is Dobiáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harant is nu in balbezit. Ntaoukas met een sublieme pass. Avinou geeft de bal voor. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Klampfer passt de bal zonder na te denken. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko geeft de bal voor. Méhész springt en kopt de bal. Kvaček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Arsenal London 0:3

14e minuut.
Klampfer is nu in balbezit. Klampfer passt de bal met de wreef. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel. Kvaček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Arsenal London 0:4

18e minuut.
Méhész probeert de bal aan de voet te houden. Ptáček rent richting de bal. Méhész maakt een afschuwelijke overtreding. Méhész is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Klampfer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobiáš krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Avinou kopt de bal weg. Klungelig pakt Ntaoukas de bal. Ntaoukas passt de bal in één keer door. Daar is Klampfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klampfer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ntaoukas speelt de bal door. Klampfer rent richting de bal. Klampfer passt de bal zonder na te denken. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bělan rent richting de bal. Bělan passt de bal met de wreef. Barek heeft problemen om de bal te vangen. Klampfer rent richting de bal. Klampfer schiet op doel. Kvaček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Arsenal London 0:5

36e minuut.
Klampfer verovert de bal door een tackle van achteren. Klampfer passt de bal in één keer door. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. Kříha probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klampfer draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Dymáček de bal. Avinou met een sublieme pass. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko passt de bal in één keer door. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer draait met de bal, schiet en ... Kvaček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Kříha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Arsenal London 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 83%, FC Arsenal London 17%.
AK Bílina - FC Arsenal London 0:6

49e minuut.
Klampfer speelt de bal door. Harant is nu in balbezit. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer schiet op doel. Kvaček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Arsenal London 0:7

51e minuut.
Barek heeft problemen om de bal te vangen. Siemaszko met een sublieme pass. Klampfer kan de bal niet met de borst controleren. Klampfer schiet op doel. Kvaček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FC Arsenal London 0:8

55e minuut.
Ntaoukas passt de bal in één keer door. Harant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant passt de bal zonder na te denken. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Šumský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bělan rent richting de bal. Bělan passt de bal met de wreef. Bergner rent richting de bal. Bergner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Siemaszko speelt de bal door. Avinou is nu in balbezit. Avinou speelt de bal door. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Barek rent richting de bal. Barek passt de bal zonder na te denken. Hillar heeft problemen om de bal te vangen. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kříha rent richting de bal. Kvaček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kříha speelt de bal door. Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Siemaszko passt de bal met de wreef. Klampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělan is nu in balbezit. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Avinou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas speelt de bal door. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Ntaoukas met een sublieme pass. Avinou rent richting de bal. Avinou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 71%, FC Arsenal London 29%.
AK Bílina - FC Arsenal London 0:8