Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anunni S.K. Jiskra
41212a Tactiek 442
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 38.4
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Bułka passt de bal in één keer door. Pacak is nu in balbezit. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Achille bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak onderschept slim de pass. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón is nu in balbezit. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Panzlaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - S.K. Jiskra 1:0

25e minuut.
Peixeiro geeft de bal voor. Beţivu kopt de bal weg. Pacak met een sublieme pass. Bułka is nu in balbezit. Bułka haalt uit met een fantastische trap. Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Sandu probeert naar een medespeler te passen. Beţivu rent richting de bal. Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Bułka rent richting de bal. Bułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Egerský rent richting de bal. Sandu onderschept slim de pass. Sandu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bułka de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ... Panzlaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Alarcón probeert de bal aan de voet te houden. Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De Simpelaere met een snelle inworp. Pacak rent richting de bal. Pacak passt de bal zonder na te denken. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ... Panzlaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 30%, S.K. Jiskra 70%.
FC Anunni - S.K. Jiskra 1:0

53e minuut.
Fsadni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Egerský de bal. Baumann rent richting de bal. Bułka onderschept slim de pass. Bułka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bułka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alarcón de bal. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel. Alarcón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panzlaff bokst de bal weg.

55e minuut.
Beţivu passt de bal in één keer door. Pacak speelt de bal door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alarcón de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Echeverría kopt de bal weg. Beţivu speelt de bal door. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ... Panzlaff probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Fsadni kopt de bal weg. Bułka is nu in balbezit. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bułka passt de bal met de wreef. Beţivu rent richting de bal. Beţivu speelt de bal door. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Panzlaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Beţivu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ... Panzlaff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - S.K. Jiskra 2:0

84e minuut.
Klungelig pakt Fsadni de bal. Fsadni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Egerský de bal. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - S.K. Jiskra 3:0

86e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal zonder na te denken. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel. Panzlaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - S.K. Jiskra 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 31%, S.K. Jiskra 69%.
FC Anunni - S.K. Jiskra 4:0