Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Nekopove Turnov Vítkovice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Viktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil verovert de bal door een tackle van achteren. Dovtípil passt de bal met de wreef. Hanzlíček rent richting de bal. Hanzlíček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 51%, Vítkovice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Nekopove Turnov - Vítkovice 0:0

51e minuut.
Holenďák kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petrkovský neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zadnica de bal. Zadnica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hanzlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilek onderschept slim de pass. Smilek probeert naar een medespeler te passen. Drvoštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvoštěp haalt uit met een fantastische trap. Géza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Zerovnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlach onderschept slim de pass. Vlach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hanzlíček de bal. Hanzlíček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fuksa bokst de bal weg.

70e minuut.
Viktor rent richting de bal. Klungelig pakt Viktor de bal. Viktor met een sublieme pass. Zoubele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoubele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dovtípil is nu in balbezit. Dubina onderschept slim de pass. Dubina met een sublieme pass. Drvoštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvoštěp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tita geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viktor met een snelle inworp. Zoubele is nu in balbezit. Zoubele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vlach is nu in balbezit. Vlach probeert naar een medespeler te passen. Hanzlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzlíček draait met de bal, schiet en ... Fuksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Nekopove Turnov 44%, Vítkovice 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Nekopove Turnov - Vítkovice 0:0