Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anunni ČECHIE KARLÍN
41212a Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 26.1
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Gardoň rent richting de bal. Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak probeert naar een medespeler te passen. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Beţivu passt de bal met de wreef. Bułka is nu in balbezit. Bułka passt de bal in één keer door. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... Hindsberg bokst de bal weg. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 1:0

17e minuut.
De Simpelaere met een snelle inworp. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal met de wreef. Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Beţivu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bułka is nu in balbezit. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Hindsberg bokst de bal weg.

20e minuut.
Pacak onderschept slim de pass. Pacak met een sublieme pass. Klungelig pakt Sandu de bal. Sandu schiet op doel. Hindsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 2:0

23e minuut.
Pacak passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere passt de bal met de wreef. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ... Hindsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Sałek is nu in balbezit. Sałek passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Bułka rent richting de bal. Bułka draait met de bal, schiet en ... Hindsberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 3:0

36e minuut.
Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak geeft een hoge lob. Kincl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vltavín rent richting de bal. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Hindsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 4:0

41e minuut.
Klungelig pakt Patřík de bal. Pacak probeert naar een medespeler te passen. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 30%, ČECHIE KARLÍN 70%.
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 4:0

52e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu geeft de bal voor. Vltavín rent richting de bal. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu schiet op doel. Hindsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak rent richting de bal. De Simpelaere met een sublieme pass. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De Simpelaere met een sublieme pass. Bułka rent richting de bal. Bułka passt de bal in één keer door. Beţivu rent richting de bal. Beţivu geeft een hoge lob. Hindsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sandu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 5:0

61e minuut.
Pacak probeert naar een medespeler te passen. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere met een sublieme pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hindsberg met een harde bal richting middenveld. De Simpelaere kopt de bal weg. Pacak met een sublieme pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel. Hindsberg bokst de bal weg.

65e minuut.
Beţivu met de inworp. Pacak geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu draait met de bal, schiet en ... Hindsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 6:0

69e minuut.
Pacak passt de bal in één keer door. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere geeft de bal voor. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 7:0

71e minuut.
Fsadni geeft de bal voor. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu passt de bal in één keer door. Bułka is nu in balbezit. Bułka schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gába rent richting de bal. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Vltavín is nu in balbezit. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu schiet op doel. Hindsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fsadni rent richting de bal. Fsadni geeft een hoge lob. Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 8:0

84e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak speelt de bal door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ... Hindsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anunni 25%, ČECHIE KARLÍN 75%.
FC Anunni - ČECHIE KARLÍN 9:0