Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Planet Express Vítkovice
Classic 442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Onofraş is nu in balbezit. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Géza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Spáčil is nu in balbezit. Dresler verovert de bal door een tackle van achteren. Dresler met een sublieme pass. Čihák rent richting de bal. Čihák geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tita heeft problemen om de bal te vangen. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Vítkovice 1:0

15e minuut.
Sivilia passt de bal zonder na te denken. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle passt de bal zonder na te denken. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sivilia met een sublieme pass. Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Vítkovice 2:0

29e minuut.
Vlach kopt de bal weg. Hoddle met een sublieme pass. Daar is Spáčil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zadnica is nu in balbezit. Sivilia onderschept slim de pass. Sivilia probeert naar een medespeler te passen. Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Onofraş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dovtípil met een sublieme pass. Hnida is nu in balbezit. Hoddle begaat een overtreding. Hoddle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 27%, Vítkovice 73%.
1.FC Planet Express - Vítkovice 2:0

47e minuut.
Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutumlu onderschept slim de pass. Tutumlu speelt de bal door. Spáčil rent richting de bal. Spáčil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Géza trapt de bal weg. Sivilia kopt de bal weg. Klungelig pakt Onofraş de bal. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hoddle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zelený de bal. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Géza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Vítkovice 3:0

53e minuut.
Gómez Tuero passt de bal zonder na te denken. Zadnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnica passt de bal in één keer door. Spáčil rent richting de bal. Spáčil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hoddle rent richting de bal. Hoddle passt de bal zonder na te denken. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Géza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Vítkovice 4:0

66e minuut.
Hoddle met een sublieme pass. Kanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia verovert de bal door een tackle van achteren. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Hoddle kopt de bal weg. Sadlok rent richting de bal. Sadlok met een sublieme pass. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Vítkovice 5:0

70e minuut.
Hanzlíček passt de bal in één keer door. Tita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tita passt de bal zonder na te denken. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sadlok geeft de bal voor. Sivilia kopt de bal weg. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Spáčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive is nu in balbezit. Olive passt de bal in één keer door. Spáčil is nu in balbezit. Spáčil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zelený geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivilia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel. Géza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 14%, Vítkovice 86%.
1.FC Planet Express - Vítkovice 5:0