Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Dynamo Vendoli FC Mosty
Normal Tactiek ja
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 30.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Damyanov speelt de bal door. Nikulin rent richting de bal. Nikulin speelt de bal door. Topcia heeft problemen om de bal te vangen. Topcia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Szűgyi met de inworp. Caltík heeft problemen om de bal te vangen. Caltík geeft de bal voor. Damyanov kopt de bal weg. Slawik verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De Mauro passt de bal met de wreef. Helcl bereikt de bal nog maar net als eerste. Caltík onderschept slim de pass. Caltík geeft een hoge lob. Topcia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nava rent richting de bal. Nava passt de bal zonder na te denken. Topcia is nu in balbezit. Topcia draait met de bal, schiet en ... Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Mosty 0:1

32e minuut.
Miškovský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rychlý de bal. Rychlý probeert naar een medespeler te passen. Znojemský is nu in balbezit. Znojemský geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pinter trapt de bal weg. Caltík probeert naar een medespeler te passen. Topcia heeft problemen om de bal te vangen. Topcia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Mosty 0:2

40e minuut.
Daar is Caltík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miškovský is nu in balbezit. Miškovský geeft een lange en hoge pass. Broulík rent richting de bal. Broulík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 52%, FC Mosty 48%.
FK Dynamo Vendoli - FC Mosty 0:2

50e minuut.
Caltík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Szupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szupin probeert naar een medespeler te passen. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Szupin rent richting de bal. Szupin speelt de bal door. Pavičič met een sublieme pass. Broulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Broulík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt De Mauro de bal. De Mauro geeft een hoge lob. Pavičič bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov is nu in balbezit. Damyanov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Pinter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Slawik is nu in balbezit. Slawik geeft de bal voor. Topcia is nu in balbezit. Topcia draait met de bal, schiet en ... Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Mosty 0:3

76e minuut.
Nava geeft een lange en hoge pass. Caltík kopt de bal weg. Damyanov heeft problemen om de bal te vangen. Topcia rent richting de bal. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - FC Mosty 0:4

84e minuut.
Rychlý rent richting de bal. Carvalhosa rent richting de bal. Rychlý verovert de bal door een tackle van achteren. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Caltík probeert naar een medespeler te passen. Topcia rent richting de bal. Slawik is nu in balbezit. Topcia onderschept slim de pass. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De Mauro probeert naar een medespeler te passen. Rychlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlý passt de bal in één keer door. Topcia is nu in balbezit. Topcia draait met de bal, schiet en ... Pinter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 64%, FC Mosty 36%.
FK Dynamo Vendoli - FC Mosty 0:4