Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mosty ČECHIE KARLÍN
ja Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 27.8
adequate Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen average


7e minuut.
Nava geeft een lange en hoge pass. Twardzik heeft problemen om de bal te vangen. Twardzik passt de bal zonder na te denken. Caltík geeft een lange en hoge pass. Topcia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De Mauro verovert de bal door een tackle van achteren. De Mauro passt de bal zonder na te denken. Ryda probeert naar een medespeler te passen. Polcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Twardzik probeert de bal met de borst te controleren. Caltík rent richting de bal. Caltík passt de bal met de wreef. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Caltík kopt de bal weg. Twardzik is nu in balbezit. Carvalhosa onderschept slim de pass. Carvalhosa geeft de bal voor. Topcia springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mosty 47%, ČECHIE KARLÍN 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mosty - ČECHIE KARLÍN 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Patřík de bal. Topcia is nu in balbezit. Kincl bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia onderschept slim de pass. Topcia draait met de bal, schiet en ... Hindsberg bokst de bal weg. Nava is nu in balbezit. Nava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - ČECHIE KARLÍN 1:0

53e minuut.
Kincl heeft problemen om de bal te vangen. Pyykkönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyykkönen passt de bal in één keer door. Topcia rent richting de bal. Topcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Garcés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azlık komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Pyykkönen de bal. Patřík verovert de bal door een tackle van achteren. Patřík geeft een hoge lob. Polcar springt en kopt de bal. Neubert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mosty - ČECHIE KARLÍN 1:1

60e minuut.
Neubert met een sublieme pass. Caltík geeft een lange en hoge pass. Vltavín is nu in balbezit. Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. Topcia draait met de bal, schiet en ... Paal! Hindsberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Caltík rent richting de bal. Caltík geeft een lange en hoge pass. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mosty - ČECHIE KARLÍN 2:1

68e minuut.
Twardzik is nu in balbezit. Carvalhosa onderschept slim de pass. Carvalhosa speelt de bal door. Topcia is nu in balbezit. Topcia schiet op doel. Hindsberg bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vltavín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turnský is nu in balbezit. Turnský met een sublieme pass. Polcar rent richting de bal. Polcar draait met de bal, schiet en ... Neubert bokst de bal weg. Březen bereikt de bal nog maar net als eerste. Březen draait met de bal, schiet en ... Neubert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kincl speelt de bal door. Březen bereikt de bal nog maar net als eerste. Březen speelt de bal door. Patřík is nu in balbezit. Patřík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Nikulin trapt de bal weg van het doel. Gardoň kopt de bal weg. Turnský heeft problemen om de bal te vangen. Szűgyi speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mosty 51%, ČECHIE KARLÍN 49%.
FC Mosty - ČECHIE KARLÍN 2:1