Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Planet Express FK Nekopove Turnov
Classic 442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 23.5
solid Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Čihák is nu in balbezit. Čihák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Homole met een snelle inworp. Zoubele geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubina verovert de bal door een tackle van achteren. Dubina probeert naar een medespeler te passen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 1:0

15e minuut.
Dubina rent richting de bal. Olive verovert de bal door een tackle van achteren. Olive passt de bal in één keer door. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 2:0

24e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Mrazík is nu in balbezit. Sadlok begaat een overtreding. Sadlok krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Čihák met een snelle inworp. Sadlok rent richting de bal. Sadlok geeft de bal voor. Onofraş rent richting de bal. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 3:0

28e minuut.
Brdička bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 4:0

31e minuut.
Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande passt de bal in één keer door. Holenďák rent richting de bal. Onofraş onderschept slim de pass. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 5:0

37e minuut.
Mrazík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive met een sublieme pass. Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Olive passt de bal in één keer door. Onofraş is nu in balbezit. Holenďák begaat een overtreding. Holenďák krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dubina geeft een hoge lob. Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Hoddle passt de bal met de wreef. Galande is nu in balbezit. Galande schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zoubele rent richting de bal. Olive is nu in balbezit. Olive passt de bal met de wreef. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande draait met de bal, schiet en ... Fuksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 34%, FK Nekopove Turnov 66%.
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 6:0

52e minuut.
Zerovnický geeft de bal voor. Inworp. Sadlok met een snelle inworp. Galande rent richting de bal. Galande geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Homole kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle passt de bal zonder na te denken. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Fuksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 7:0

69e minuut.
Galande haalt uit met een fantastische trap. Smilek kopt de bal weg. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş draait met de bal, schiet en ... Fuksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 8:0

75e minuut.
Smilek rent richting de bal. Smilek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drvoštěp de bal. Zoubele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoubele draait met de bal, schiet en ... Ismael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tutumlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viktor rent richting de bal. Tutumlu begaat een overtreding. Tutumlu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mrazík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok speelt de bal door. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande draait met de bal, schiet en ... Fuksa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 22%, FK Nekopove Turnov 78%.
1.FC Planet Express - FK Nekopove Turnov 8:0