Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Dynamo Vendoli S.K. Jiskra
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 33.4
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Grena passt de bal zonder na te denken. Achille is nu in balbezit. Achille met een sublieme pass. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pavičič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yardımeli met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Helcl de bal. Achille is nu in balbezit. Achille geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tošenovský speelt de bal door. Broulík rent richting de bal. Klungelig pakt Echeverría de bal. Broulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Broulík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Carvalho Gomes geeft een hoge lob. Lokmanoğlu met een sublieme pass. Viena bereikt de bal nog maar net als eerste. Viena draait met de bal, schiet en ... Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - S.K. Jiskra 0:1

24e minuut.
Inworp. Achille met een snelle inworp. Tošenovský is nu in balbezit. Egerský verovert de bal door een tackle van achteren. Egerský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Carvalho Gomes met een sublieme pass. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Viena rent richting de bal. Viena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - S.K. Jiskra 0:2

36e minuut.
Inworp. Farský met een snelle inworp. Miškovský is nu in balbezit. Viena verovert de bal door een tackle van achteren. Viena geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Pinter trapt de bal weg. Grena kopt de bal weg. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baumann is nu in balbezit. Achille rent richting de bal. Achille speelt de bal door. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - S.K. Jiskra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 56%, S.K. Jiskra 44%.
FK Dynamo Vendoli - S.K. Jiskra 0:3

57e minuut.
Rychlý rent richting de bal. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón met een sublieme pass. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Carvalho Gomes rent richting de bal. Carvalho Gomes passt de bal met de wreef. Lokmanoğlu met een sublieme pass. Viena heeft problemen om de bal te vangen. Viena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Slawik met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavičič de bal. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu schiet op doel. Pinter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - S.K. Jiskra 0:4

65e minuut.
Knechtl probeert de bal aan de voet te houden. Grena kopt de bal weg. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - S.K. Jiskra 0:5

71e minuut.
Baumann met een snelle inworp. Achille geeft een hoge lob. Knechtl heeft problemen om de bal te vangen. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Achille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achille speelt de bal door. Grena probeert naar een medespeler te passen. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Achille rent richting de bal. Achille geeft een hoge lob. Lokmanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Slawik heeft problemen om de bal te vangen. Viena is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dynamo Vendoli - S.K. Jiskra 0:6

86e minuut.
Broulík speelt de bal door. Tošenovský rent richting de bal. Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dynamo Vendoli 69%, S.K. Jiskra 31%.
FK Dynamo Vendoli - S.K. Jiskra 0:6