Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK BRAILA FC CAPITALA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol rent richting de bal. Şuteu rent richting de bal. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Şuteu onderschept slim de pass. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran verovert de bal door een tackle van achteren. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Durleci rent richting de bal. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci onderschept slim de pass. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doroftei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Horvat komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Osadici speelt de bal door. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol is nu in balbezit. Chiran verovert de bal door een tackle van achteren. Chiran schiet op doel. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varlan speelt de bal door. Eminescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldescu. Eminescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Udroiu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Durleci schiet op doel. Cotenescu kopt de bal weg. Daar is Eminescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai is nu in balbezit. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK BRAILA 54%, FC CAPITALA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK BRAILA - FC CAPITALA 0:0

53e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Şuteu rent richting de bal. Şuteu met een sublieme pass. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran schiet op doel. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mihai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiran de bal. Guşă is nu in balbezit. Chiran verovert de bal door een tackle van achteren. Chiran schiet op doel. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mâlcu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ivansuc komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mardan met een harde bal richting middenveld. Grigorescu kopt de bal weg. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu schiet op doel. Filantropol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sârb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK BRAILA - FC CAPITALA 1:0

88e minuut.
Eminescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osadici geeft een hoge lob. Chiran rent richting de bal. Chiran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK BRAILA 39%, FC CAPITALA 61%.
AEK BRAILA - FC CAPITALA 1:0