Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Roly FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Phoenix Baia Mare AURU BRAD
AAAAAAA Tactiek 433
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 19
solid Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


11e minuut.
Krejčík onderschept slim de pass. Guisbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo geeft een hoge lob. Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood haalt uit met een fantastische trap. Moceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo passt de bal in één keer door. Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Kurczab geeft een hoge lob. Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood passt de bal zonder na te denken. Bartinský rent richting de bal. Bartinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 1:0

17e minuut.
Guisbo is nu in balbezit. Guisbo passt de bal zonder na te denken. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski geeft een hoge lob. Moceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bartinský rent richting de bal. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský is nu in balbezit. Zabielski rent richting de bal. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Moceanu bokst de bal weg.

23e minuut.
Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski probeert naar een medespeler te passen. Guisbo probeert naar een medespeler te passen. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Krejčík verovert de bal door een tackle van achteren. Krejčík speelt de bal door. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fleetwood passt de bal met de wreef. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Mihali met een sublieme pass. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski draait met de bal, schiet en ... Moceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Dumitrescu de bal. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejčík begaat een overtreding. Krejčík krijgt een gele kaart. Fedorca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihali wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Krejčík geeft een hoge lob. Zamfir kopt de bal weg. Inworp. Hausweiler met een snelle inworp. Fleetwood geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Guisbo is nu in balbezit. Guisbo probeert naar een medespeler te passen. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood haalt uit met een fantastische trap. Moceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 2:0

43e minuut.
Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guisbo met een snelle inworp. Zabielski rent richting de bal. Zabielski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hausweiler is nu in balbezit. Hausweiler geeft de bal voor. Bartinský kan de bal niet met de borst controleren. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Baia Mare 21%, AURU BRAD 79%.
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 3:0

47e minuut.
Mogudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogudo passt de bal zonder na te denken. Fleetwood probeert naar een medespeler te passen. Zabielski rent richting de bal. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fleetwood verovert de bal door een tackle van achteren. Fleetwood geeft de bal voor. Klungelig pakt Zabielski de bal. Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Moceanu bokst de bal weg.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berro komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gässler probeert de bal met de borst te controleren. Gässler geeft een hoge lob. Hausweiler kopt de bal weg. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Berro speelt de bal door. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache is nu in balbezit. Zabielski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hausweiler met een sublieme pass. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood speelt de bal door. Bartinský rent richting de bal. Bartinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 4:0

60e minuut.
Bocaş passt de bal in één keer door. Berro is nu in balbezit. Berro passt de bal in één keer door. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanefi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Zabielski passt de bal met de wreef. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood passt de bal zonder na te denken. Bartinský rent richting de bal. Bartinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 5:0

64e minuut.
Hanefi rent richting de bal. Hanefi passt de bal met de wreef. Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský haalt uit met een fantastische trap. Moceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Petrache geeft de bal voor. Inworp. Hanefi met een snelle inworp. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Berro met een sublieme pass. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 6:0

73e minuut.
Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Berro bereikt de bal nog maar net als eerste. Berro met een sublieme pass. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zamfir geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood haalt uit met een fantastische trap. Moceanu bokst de bal weg. Bartinský springt en kopt de bal. Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 7:0

78e minuut.
Bartinský is nu in balbezit. Berro rent richting de bal. Berro passt de bal in één keer door. Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 8:0

84e minuut.
Berro probeert naar een medespeler te passen. Hausweiler rent richting de bal. Hausweiler geeft de bal voor. Daar is Zabielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabielski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský haalt uit met een fantastische trap. Moceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 9:0

86e minuut.
Daar is Mogudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogudo geeft een hoge lob. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartinský rent richting de bal. Bartinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Baia Mare 20%, AURU BRAD 80%.
Phoenix Baia Mare - AURU BRAD 10:0