Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.A. BENDIS CLUB steaua radauti
B7 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 21.6
adequate Schieten poor
adequate Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq verovert de bal door een tackle van achteren. Blervacq speelt de bal door. Bozsik heeft problemen om de bal te vangen. Bozsik schiet op doel. Sanguszko bokst de bal weg.

11e minuut.
Sanguszko trapt de bal weg. Høiseth kopt de bal weg. Alberghini geeft de bal voor. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Maniu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Snitko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Snitko passt de bal zonder na te denken. Daar is Blervacq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blervacq speelt de bal door. Bozsik rent richting de bal. Bozsik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gurău heeft problemen om de bal te vangen. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel. Sanguszko bokst de bal weg. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Calota is nu in balbezit. Calota geeft de bal voor. Snitko kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alberghini geeft de bal voor. Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - steaua radauti 1:0

31e minuut.
Hagiu is nu in balbezit. Ospina Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hagiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ospina Pérez geeft een lange en hoge pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hagiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zavistauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Snitko is nu in balbezit. Gurău rent richting de bal. Gurău geeft een hoge lob. Klungelig pakt Snitko de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Sanguszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bozsik passt de bal zonder na te denken. Snitko is nu in balbezit. Snitko met een sublieme pass. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sandu geeft een lange en hoge pass. Strungăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Magi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A. BENDIS CLUB 30%, steaua radauti 70%.
A.A. BENDIS CLUB - steaua radauti 1:0

48e minuut.
Doeltrap. Sanguszko trapt de bal weg. Alberghini kopt de bal weg. Snitko rent richting de bal. Snitko geeft een lange en hoge pass. Sanguszko bokst de bal weg.

50e minuut.
Alberghini kopt de bal weg. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir speelt de bal door. Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Sanguszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Calota probeert naar een medespeler te passen. Blervacq rent richting de bal. Sandu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blervacq raakt geblesseerd tijdens het duel. Bozsik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blervacq rent richting de bal. Blervacq haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gurău geeft de bal voor. Inworp. Robuchon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Snitko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snitko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hagiu passt de bal zonder na te denken. Ospina Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina Pérez probeert naar een medespeler te passen. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bozsik kopt de bal weg. Klungelig pakt Gurău de bal. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq haalt uit met een fantastische trap. Sanguszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - steaua radauti 2:0

82e minuut.
Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir speelt de bal door. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - steaua radauti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A. BENDIS CLUB 20%, steaua radauti 80%.
A.A. BENDIS CLUB - steaua radauti 3:0