Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: LILIACUL Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 31432
LILIACUL steaua radauti
2019 Tactiek 442
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
60 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 24.5
wonderbaarlijk Schieten slecht
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Maniu is nu in balbezit. Francia onderschept slim de pass. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... Sanguszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 1:0

5e minuut.
Strungăreanu met een sublieme pass. Sarafian rent richting de bal. Sarafian passt de bal zonder na te denken. Francia rent richting de bal. Francia draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 2:0

9e minuut.
Melinte geeft de bal voor. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges passt de bal zonder na te denken. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 3:0

10e minuut.
Sarafian speelt de bal door. Strungăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Francia is nu in balbezit. Francia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 4:0

11e minuut.
Daar is Strungăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagiu is nu in balbezit. Hagiu passt de bal zonder na te denken. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 5:0

13e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Boswell speelt de bal door. Desgranges rent richting de bal. Desgranges haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sandu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 6:0

14e minuut.
Sarafian heeft problemen om de bal te vangen. Sarafian passt de bal zonder na te denken. Bucelea rent richting de bal. Francia verovert de bal door een tackle van achteren. Francia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 7:0

16e minuut.
Macquart geeft de bal voor. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges probeert naar een medespeler te passen. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu geeft de bal voor. Boswell met een sublieme pass. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch passt de bal met de wreef. Daar is Calota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 8:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Francia de bal onder controle te krijgen. Boswell geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Obositu de bal onder controle te krijgen. Francia rent richting de bal. Francia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 9:0

26e minuut.
Desgranges is nu in balbezit. Desgranges met een sublieme pass. Francia rent richting de bal. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges draait met de bal, schiet en ... Sanguszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 10:0

28e minuut.
Boswell met een sublieme pass. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges geeft de bal voor. Francia is nu in balbezit. Francia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boswell met een snelle inworp. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea passt de bal met de wreef. Paździoch speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Boswell geeft een hoge lob. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Francia heeft problemen om de bal te vangen. Francia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Khắc Cường met de inworp. Paździoch met een sublieme pass. Klungelig pakt Francia de bal. Francia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Bucelea kopt de bal weg. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Desgranges rent richting de bal. Desgranges draait met de bal, schiet en ... Sandu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Francia is nu in balbezit. Francia passt de bal in één keer door. Desgranges heeft problemen om de bal te vangen. Desgranges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 11:0

39e minuut.
Strungăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Francia onderschept slim de pass. Francia passt de bal zonder na te denken. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges draait met de bal, schiet en ... Sanguszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maniu is nu in balbezit. Maniu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khắc Cường met de inworp. Paździoch met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Francia rent richting de bal. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia speelt de bal door. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges draait met de bal, schiet en ... Sanguszko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 12:0

43e minuut.
Sarafian speelt de bal door. Strungăreanu rent richting de bal. Francia onderschept slim de pass. Francia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Sanguszko trapt de bal weg. Boswell kopt de bal weg. Desgranges probeert de bal met de borst te controleren. Desgranges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Boswell is nu in balbezit. Boswell speelt de bal door. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges schiet op doel. Sanguszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Desgranges is nu in balbezit. Maniu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Desgranges is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Francia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 14%, steaua radauti 86%.
LILIACUL - steaua radauti 13:0

47e minuut.
Paździoch rent richting de bal. Paździoch met een sublieme pass. Francia is nu in balbezit. Francia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 14:0

48e minuut.
Francia geeft de bal voor. Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 15:0

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sanguszko niet meer kan verder spelen. Frątczak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sarafian probeert naar een medespeler te passen. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia onderschept slim de pass. Francia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Inworp. Boswell met de inworp. Desgranges rent richting de bal. Desgranges geeft een lange en hoge pass. Francia springt en kopt de bal. Frątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Frątczak trapt de bal weg. Gheţea kopt de bal weg. Daar is Desgranges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desgranges passt de bal in één keer door. Boswell geeft de bal voor. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Francia is nu in balbezit. Khắc Cường speelt de bal door. Paździoch probeert naar een medespeler te passen. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 16:0

58e minuut.
Khắc Cường passt de bal met de wreef. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch passt de bal met de wreef. Desgranges rent richting de bal. Desgranges draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 17:0

60e minuut.
Pangraţiu heeft problemen om de bal te vangen. Crăcilă geeft de bal voor. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 18:0

62e minuut.
Macquart probeert naar een medespeler te passen. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges passt de bal met de wreef. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Crăcilă passt de bal in één keer door. Boswell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gurău de bal. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường schiet op doel. Frątczak bokst de bal weg. Sandu speelt de bal door. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 19:0

65e minuut.
Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia onderschept slim de pass. Francia passt de bal zonder na te denken. Desgranges rent richting de bal. Desgranges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucelea met een sublieme pass. Khắc Cường speelt de bal door. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boswell met een sublieme pass. Desgranges geeft een hoge lob. Frątczak bokst de bal weg.

68e minuut.
Francia heeft problemen om de bal te vangen. Francia passt de bal in één keer door. Khắc Cường speelt de bal door. Desgranges rent richting de bal. Desgranges haalt uit met een fantastische trap. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Macquart met een sublieme pass. Huysegems met een sublieme pass. Boswell met een sublieme pass. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges draait met de bal, schiet en ... Frątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Desgranges geeft een hoge lob. Francia is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khắc Cường geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francia springt en kopt de bal. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Boswell verovert de bal door een tackle van achteren. Boswell probeert naar een medespeler te passen. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges schiet op doel. Frątczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 20:0

74e minuut.
Boswell onderschept slim de pass. Boswell geeft een lange en hoge pass. Francia speelt de bal door. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 21:0

75e minuut.
Strungăreanu speelt de bal door. Sarafian is nu in balbezit. Desgranges onderschept slim de pass. Desgranges haalt uit met een fantastische trap. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Paździoch met een snelle inworp. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Frątczak met een harde bal richting middenveld. Gheţea met een sublieme pass. Desgranges heeft problemen om de bal te vangen. Desgranges passt de bal met de wreef. Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francia is nu in balbezit. Francia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maniu heeft problemen om de bal te vangen. Hagiu rent richting de bal. Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Francia springt en kopt de bal. Frątczak bokst de bal weg.

81e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Macquart heeft problemen om de bal te vangen. Macquart geeft een hoge lob. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Maniu rent richting de bal. Paździoch onderschept slim de pass. Paździoch passt de bal zonder na te denken. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău geeft een lange en hoge pass. Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Francia is nu in balbezit. Francia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 22:0

88e minuut.
Desgranges rent richting de bal. Desgranges passt de bal in één keer door. Francia rent richting de bal. Francia schiet op doel. Frątczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 23:0

89e minuut.
Desgranges is nu in balbezit. Desgranges passt de bal in één keer door. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - steaua radauti 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 7%, steaua radauti 93%.
LILIACUL - steaua radauti 24:0