Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 17:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Uruk`hai Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19558
Uruk`hai Liverpool F.C.
451 v1 Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 56.4
redelijk Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross geeft een lange en hoge pass. Mansani is nu in balbezit. Mansani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karabogdan is nu in balbezit. Karabogdan passt de bal zonder na te denken. Káldi probeert naar een medespeler te passen. Mansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Casaleiro geeft de bal voor. Ross kopt de bal weg. Batubara is nu in balbezit. Batubara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - Liverpool F.C. 0:1

37e minuut.
Gürseler verovert de bal door een tackle van achteren. Gürseler speelt de bal door. Káldi probeert naar een medespeler te passen. Karabogdan is nu in balbezit. Karabogdan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Káldi passt de bal met de wreef. Mansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansani passt de bal zonder na te denken. Batubara rent richting de bal. Batubara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruk`hai 69%, Liverpool F.C. 31%.
Uruk`hai - Liverpool F.C. 0:1

48e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Ortaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică met een sublieme pass. Penninck is nu in balbezit. Penninck schiet op doel. Sturz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Ross is nu in balbezit. Ross passt de bal in één keer door. Mansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Abdul Ghani met een harde bal richting middenveld. Mihuţ kopt de bal weg. Penninck is nu in balbezit. Penninck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ross rent richting de bal. Mihuţ begaat een overtreding. Ross is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cepeda met een snel genomen vrije trap. Karabogdan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Káldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio rent richting de bal. Káldi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Káldi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Karabogdan probeert naar een medespeler te passen. Mansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansani passt de bal met de wreef. Batubara is nu in balbezit. Batubara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruk`hai - Liverpool F.C. 0:2

71e minuut.
Batubara rent richting de bal. Batubara passt de bal zonder na te denken. Domide is nu in balbezit. Mansani verovert de bal door een tackle van achteren. Mansani schiet op doel. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mansani speelt de bal door. Batubara is nu in balbezit. Batubara passt de bal zonder na te denken. Mansani is nu in balbezit. Mansani haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani bokst de bal weg. Casaleiro heeft problemen om de bal te vangen. Batubara is nu in balbezit. Batubara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruk`hai 52%, Liverpool F.C. 48%.
Uruk`hai - Liverpool F.C. 0:2