Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Farul Constanţa* FCM Filip Turbo
541 kkk1 Tactiek OVIDIU
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten good
excellent Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Orálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărăscu onderschept slim de pass. Bărăscu geeft een lange en hoge pass. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mettraux rent richting de bal. Mettraux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 1:0

5e minuut.
Domide kopt de bal weg. Mettraux heeft problemen om de bal te vangen. Mettraux geeft de bal voor. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Deptuła is nu in balbezit. Orálek met een sublieme pass. Deptuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Areyan is nu in balbezit. Areyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 2:0

12e minuut.
Čumpelík probeert naar een medespeler te passen. Sekielski kopt de bal weg. Avramopoulos is nu in balbezit. Avramopoulos schiet op doel. De Pasquale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 2:1

13e minuut.
Mettraux rent richting de bal. Mettraux geeft een hoge lob. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 3:1

15e minuut.
Klungelig pakt Kuhás de bal. Kuhás speelt de bal door. Orálek probeert naar een medespeler te passen. Avramopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kuhás rent richting de bal. Kuhás geeft een hoge lob. Avramopoulos rent richting de bal. Avramopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 3:2

19e minuut.
Mettraux passt de bal zonder na te denken. Daar is Vlad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlad geeft de bal voor. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Čumpelík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Decorte speelt de bal door. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal met de wreef. Murgovan is nu in balbezit. Murgovan schiet op doel. Čumpelík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sagastegui geeft een hoge lob. Bărbat kopt de bal weg. Mettraux geeft een lange en hoge pass. Murgovan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Erőss raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scânteianu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Decorte geeft de bal voor. Scânteianu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ţânţar neemt vlug de vrije trap. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bărbat passt de bal zonder na te denken. Vlad geeft de bal voor. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Čumpelík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Filantropol geeft een lange en hoge pass. Čumpelík speelt de bal door. Bărăscu heeft problemen om de bal te vangen. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vlad passt de bal in één keer door. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux passt de bal in één keer door. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Farul Constanţa* 42%, FCM Filip Turbo 58%.
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 3:2

46e minuut.
Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte geeft een hoge lob. Sekielski rent richting de bal. Sekielski schiet op doel. De Pasquale werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 3:3

51e minuut.
Mettraux controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Botezan neemt vlug de vrije trap. Avramopoulos rent richting de bal. Avramopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 3:4

52e minuut.
Deptuła rent richting de bal. Deptuła passt de bal met de wreef. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski schiet op doel. De Pasquale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 3:5

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Fazio met een harde bal richting middenveld. Inworp. Vlad met de inworp. Mettraux geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vlad rent richting de bal. Vlad passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domide de bal. Domide schiet op doel. Čumpelík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

62e minuut.
Areyan probeert naar een medespeler te passen. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Čumpelík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Orálek is nu in balbezit. Orálek passt de bal met de wreef. Bărăscu kan de bal niet met de borst controleren. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mettraux is nu in balbezit. Mettraux probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Čumpelík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 4:5

71e minuut.
Vlad passt de bal in één keer door. Mettraux rent richting de bal. Mettraux speelt de bal door. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ţânţar geeft de bal voor. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide speelt de bal door. Vlad rent richting de bal. Vlad haalt uit met een fantastische trap. Čumpelík bokst de bal weg.

79e minuut.
Areyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Vlad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlad passt de bal met de wreef. Domide rent richting de bal. Domide schiet op doel. Čumpelík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Vlad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mettraux de bal. Mettraux probeert naar een medespeler te passen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Čumpelík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţânţar met een snelle inworp. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Decorte is nu in balbezit. Decorte geeft een lange en hoge pass. Sekielski heeft problemen om de bal te vangen. Avramopoulos rent richting de bal. Avramopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Domide passt de bal in één keer door. Mettraux is nu in balbezit. Mettraux speelt de bal door. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sagastegui geeft een lange en hoge pass. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski passt de bal in één keer door. Avramopoulos rent richting de bal. Avramopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Areyan probeert naar een medespeler te passen. Vlad speelt de bal door. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Čumpelík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Farul Constanţa* 37%, FCM Filip Turbo 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*Farul Constanţa* - FCM Filip Turbo 5:5