Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANATHINAIKOS ATHENS Dunarea_Galati
La Bairam Tactiek dede
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
15 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
18 Buitenspel 8
34.9 gemiddelde waardering 44.1
matig Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi met een sublieme pass. Talavi is nu in balbezit. Talavi haalt uit met een fantastische trap. Pătru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Buitenspel voor Izydor. Goede buitenspelval van de verdediging. Vimercati neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Schouppe de bal. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mureşanu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Vimercati de bal. Izydor probeert naar een medespeler te passen. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Talavi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 1:0

8e minuut.
Şıxlı onderschept slim de pass. Şıxlı probeert naar een medespeler te passen. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi schiet op doel. Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 2:0

21e minuut.
Óberfrank neemt vlug de vrije trap. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi speelt de bal door. Klungelig pakt Luces de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea geeft de bal voor. Schouppe probeert de bal aan de voet te houden. Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 2:1

26e minuut.
Medgyesi is nu in balbezit. Duchek is nu in balbezit. Duchek speelt de bal door. Daar is Luces, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luces draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Szleter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces draait met de bal, schiet en ... Mureşanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 2:2

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mureşanu niet meer kan verder spelen. Bellitto komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Provenzale stond buitenspel. Albrechts neemt vlug de vrije trap. Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi haalt uit met een fantastische trap. Bellitto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 2:3

31e minuut.
Provenzale met een sublieme pass. Talavi rent richting de bal. Talavi schiet op doel. Pătru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Öykü kopt de bal weg. Daar is Medgyesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szleter rent richting de bal. Luces onderschept slim de pass. Luces schiet op doel. Bellitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Duchek is nu in balbezit. Duchek geeft een hoge lob. Krstonošić controleert de bal met de borst. Luces is nu in balbezit. Luces draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hıdır onderschept slim de pass. Hıdır speelt de bal door. Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi haalt uit met een fantastische trap. Bellitto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANATHINAIKOS ATHENS 70%, Dunarea_Galati 30%.
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 2:4

47e minuut.
Vimercati geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kania stond buitenspel. Szleter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Provenzale heeft problemen om de bal te vangen. Provenzale schiet op doel. Pătru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Szleter met een sublieme pass. Izydor rent richting de bal. Izydor probeert naar een medespeler te passen. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel. Pătru bokst de bal weg. Talavi is nu in balbezit. Talavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 3:4

52e minuut.
Vimercati geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Luces stond buitenspel. Krstonošić neemt vlug de vrije trap. Talavi is nu in balbezit. Talavi haalt uit met een fantastische trap. Pătru bokst de bal weg. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Buitenspel voor Provenzale. Goede buitenspelval van de verdediging. Albrechts neemt vlug de vrije trap. Hıdır bereikt de bal nog maar net als eerste. Hıdır schiet op doel. Bellitto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi passt de bal in één keer door. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 3:5

59e minuut.
Schouppe verovert de bal door een tackle van achteren. Schouppe geeft de bal voor. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. Pătru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szleter is nu in balbezit. Szleter geeft de bal voor. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Talavi de bal. Talavi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Óberfrank raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Rabin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Turukalo neemt vlug de vrije trap. Luces rent richting de bal. Hıdır rent richting de bal. Hıdır draait met de bal, schiet en ... Bellitto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 3:6

78e minuut.
Vimercati geeft een hoge lob. Szleter kopt de bal weg. Talavi is nu in balbezit. Daar is Talavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavi haalt uit met een fantastische trap. Pătru bokst de bal weg. Daar is Provenzale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provenzale schiet op doel. Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 4:6

82e minuut.
Krstonošić verovert de bal door een tackle van achteren. Krstonošić geeft een hoge lob. Fros is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pătru bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Medgyesi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Duchek de bal onder controle te krijgen. Duchek geeft de bal voor. Kania kopt de bal weg. bin Rabin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bellitto trapt de bal weg. Hıdır kopt de bal weg. Bellitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Albrechts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Duchek rent richting de bal. Duchek passt de bal zonder na te denken. Luces is nu in balbezit. Luces haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 4:7

89e minuut.
Schouppe heeft problemen om de bal te vangen. Turukalo verovert de bal door een tackle van achteren. Turukalo speelt de bal door. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 4:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANATHINAIKOS ATHENS 58%, Dunarea_Galati 42%.
PANATHINAIKOS ATHENS - Dunarea_Galati 4:8