Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negruta Alba Viitorul Brasov
pretext Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 24
zeer goed Schieten matig
matig Passen hopeloos
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Zăituc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horovăţ met een snelle inworp. Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Majearu passt de bal zonder na te denken. Zăituc heeft problemen om de bal te vangen. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zăituc de bal onder controle te krijgen. Vlăsceanu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Purăveţ speelt de bal door. Olteanu heeft problemen om de bal te vangen. Majearu probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gawlicki rent richting de bal. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Horovăţ passt de bal met de wreef. Carp probeert de bal aan de voet te houden. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 1:0

17e minuut.
Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 2:0

18e minuut.
Scutaru heeft problemen om de bal te vangen. Gawlicki onderschept slim de pass. Nae is nu in balbezit. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Solomon passt de bal zonder na te denken. Horovăţ speelt de bal door. Zăituc is nu in balbezit. Velcu onderschept slim de pass. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu bokst de bal weg. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 3:0

31e minuut.
Vlăsceanu trapt de bal weg van het doel. Inworp. Popovici met de inworp. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 4:0

43e minuut.
Carp is nu in balbezit. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Popovici neemt de hoekschop. Gawlicki springt en kopt de bal. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zăituc is nu in balbezit. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 39%, Viitorul Brasov 61%.
Negruta Alba - Viitorul Brasov 5:0

46e minuut.
Angelescu passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solomon krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Marga rent richting de bal. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velcu rent richting de bal. Paal!

52e minuut.
Inworp. Popovici met een snelle inworp. Horovăţ controleert de bal met de borst. Popovici geeft een hoge lob. Velcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu speelt de bal door. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 6:0

60e minuut.
Majearu passt de bal in één keer door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Angelescu neemt de hoekschop. Popovici geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Solomon rent richting de bal. Gawlicki onderschept slim de pass. Gawlicki passt de bal met de wreef. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 7:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chişcă komt het veld opgelopen. Urzică komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Angelescu met een sublieme pass. Urzică is nu in balbezit. Urzică geeft een hoge lob. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vlăsceanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ passt de bal met de wreef. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ geeft een lange en hoge pass. Zăituc kan de bal niet met de borst controleren. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 8:0

80e minuut.
Klungelig pakt Olteanu de bal. Majearu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solomon de bal. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 9:0

83e minuut.
Nae rent richting de bal. Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu met een sublieme pass. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Viitorul Brasov 10:0

87e minuut.
Pintilie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 20%, Viitorul Brasov 80%.
Negruta Alba - Viitorul Brasov 10:0