Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negruta Alba CFR Cluj2 1907
pretext Tactiek dd2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 43.3
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Angelescu met een sublieme pass. Velcu rent richting de bal. Al Jaber begaat een overtreding. Velcu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Velcu kan niet meer verder spelen. Cărtărescu komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Dobelis is nu in balbezit. Onopko is nu in balbezit. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko verovert de bal door een tackle van achteren. Onopko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Purăveţ met een sublieme pass. Daar is Horovăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcă speelt de bal door. Čukat rent richting de bal. Čukat geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pehk bokst de bal weg.

26e minuut.
Popovici met een sublieme pass. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki passt de bal met de wreef. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - CFR Cluj2 1907 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 54%, CFR Cluj2 1907 46%.
Negruta Alba - CFR Cluj2 1907 1:0

49e minuut.
Brasi onderschept slim de pass. Brasi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelescu met de inworp. Chişcă geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Porri verovert de bal door een tackle van achteren. Porri met een sublieme pass. Angelescu speelt de bal door. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Belényesi bokst de bal weg.

70e minuut.
Dobelis is nu in balbezit. Dobelis speelt de bal door. Purăveţ onderschept slim de pass. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Čukat speelt de bal door. Horovăţ speelt de bal door. Popovici speelt de bal door. Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Popovici heeft problemen om de bal te vangen. Popovici passt de bal met de wreef. Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 56%, CFR Cluj2 1907 44%.
Negruta Alba - CFR Cluj2 1907 1:0