Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Brasov sms deva
Normal Tactiek eu
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.6 gemiddelde waardering 47.3
matig Schieten uitmuntend
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Diamandi is nu in balbezit. Diamandi geeft de bal voor. Năstăsoiu kopt de bal weg. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Gică de bal. Cornel is nu in balbezit. Cornel geeft de bal voor. Negoiţă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:1

10e minuut.
Cornel speelt de bal door. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu passt de bal in één keer door. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vlăsceanu met een sublieme pass. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii met een sublieme pass. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu passt de bal in één keer door. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:2

26e minuut.
Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Dobrinescu kopt de bal weg. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:3

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Anghelinii de bal onder controle te krijgen. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Negoiţă heeft problemen om de bal te vangen. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu speelt de bal door. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu rent richting de bal. Cornel is nu in balbezit. Cornel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ursulescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:4

39e minuut.
Solomon met een sublieme pass. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pomarańczawski zal de hoekschop nemen. Negoiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pomarańczawski speelt de bal door. Anghelinii met een sublieme pass. Dobrinescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinescu geeft de bal voor. Negoiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:5

44e minuut.
Daar is Pomarańczawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomarańczawski geeft de bal voor. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:6

45e minuut.
Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Brasov 82%, sms deva 18%.
Viitorul Brasov - sms deva 0:7

46e minuut.
Anghelinii passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ursulescu de bal. Ursulescu speelt de bal door. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:8

48e minuut.
Bănescu speelt de bal door. Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski speelt de bal door. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Negoiţă de bal. Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu schiet op doel. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Cornel de bal onder controle te krijgen. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă passt de bal met de wreef. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:9

53e minuut.
Dobrinescu passt de bal met de wreef. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:10

58e minuut.
Zăituc rent richting de bal. Cornel rent richting de bal. Zăituc onderschept slim de pass. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:11

60e minuut.
Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ursulescu heeft problemen om de bal te vangen. Ursulescu passt de bal met de wreef. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:12

64e minuut.
Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu passt de bal met de wreef. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă schiet op doel. Vlăsceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:13

67e minuut.
Anghelinii kopt de bal weg. Cornel controleert de bal met de borst. Negoiţă rent richting de bal. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:14

68e minuut.
Scutaru probeert naar een medespeler te passen. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Doeltrap. Vlăsceanu trapt de bal weg. Anghelinii kopt de bal weg. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Negoiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:15

77e minuut.
Pomarańczawski heeft problemen om de bal te vangen. Pomarańczawski geeft een hoge lob. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel draait met de bal, schiet en ... Vlăsceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:16

82e minuut.
Ursulescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Angelescu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cornel is nu in balbezit. Cornel geeft een lange en hoge pass. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu schiet op doel. Vlăsceanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Cornel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Brasov - sms deva 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Brasov 81%, sms deva 19%.
Viitorul Brasov - sms deva 0:17