Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Arad Duelistii
test Tactiek 222
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft de bal voor. Cigány probeert de bal met de borst te controleren. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dongjia trapt de bal weg. Nuzzo kopt de bal weg. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - Duelistii 0:1

17e minuut.
Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin met een sublieme pass. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel. Dongjia bokst de bal weg. Cigány met een sublieme pass. Daar is Siu Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Uzakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Arad - Duelistii 1:1

37e minuut.
Rea is nu in balbezit. Valintas onderschept slim de pass. Valintas geeft de bal voor. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

44e minuut.
Tīklenieks geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nuzzo de bal onder controle te krijgen. Dziwisz met een sublieme pass. Jeannin rent richting de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 53%, Duelistii 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Arad - Duelistii 1:1

53e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Kilar onderschept slim de pass. Kilar passt de bal met de wreef. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bačkovský komt het veld opgelopen. Veitía komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar geeft de bal voor. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yong-Ki met een sublieme pass. Vargalui met een sublieme pass. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 65%, Duelistii 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Arad - Duelistii 1:1