Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berarul dan fc FC RaulRamon
mijl at Tactiek florin
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 42
uitstekend Schieten matig
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Kocabıyık geeft de bal voor. Kaczor kopt de bal weg. Lukaku rent richting de bal. Lukaku haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saracino de bal onder controle te krijgen. Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov rent richting de bal. Goranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Furtado is nu in balbezit. Ionică rent richting de bal. Ionică passt de bal zonder na te denken. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Land met een snelle inworp. Kaczor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porębski. Kaczor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaczor kan niet meer verder spelen. Zabijakin komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Siboni probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Belardetti zal de hoekschop nemen. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC RaulRamon 1:0

24e minuut.
Land met een sublieme pass. Porębski met een sublieme pass. Podemlel heeft problemen om de bal te vangen. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. Pasieczny probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Podemlel rent richting de bal. Podemlel heeft problemen om de bal te vangen. Goranov rent richting de bal. Podemlel is nu in balbezit. Podemlel schiet op doel. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Porębski rent richting de bal. Porębski passt de bal met de wreef. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică geeft een hoge lob. Podemlel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Belardetti de bal. Belardetti probeert naar een medespeler te passen. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică geeft een lange en hoge pass. Podemlel springt en kopt de bal. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Goranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski passt de bal in één keer door. Ionică is nu in balbezit. Ionică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Goranov passt de bal zonder na te denken. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Ionică passt de bal met de wreef. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 28%, FC RaulRamon 72%.
berarul dan fc - FC RaulRamon 1:0

55e minuut.
Porębski rent richting de bal. Porębski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Siboni de bal. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porębski zal de hoekschop nemen. Goranov rent richting de bal. Goranov draait met de bal, schiet en ... Furtok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC RaulRamon 2:0

63e minuut.
Lukaku is nu in balbezit. Saracino verovert de bal door een tackle van achteren. Saracino met een sublieme pass. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC RaulRamon 3:0

72e minuut.
Škultéty is nu in balbezit. Škultéty geeft een lange en hoge pass. Inworp. Land met een snelle inworp. Porębski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Podemlel probeert de bal aan de voet te houden. Porębski is nu in balbezit. Podemlel rent richting de bal. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. Siboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Goranov is nu in balbezit. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land passt de bal zonder na te denken. Podemlel rent richting de bal. Podemlel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC RaulRamon 4:0

90e minuut.
Land passt de bal zonder na te denken. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podemlel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 34%, FC RaulRamon 66%.
berarul dan fc - FC RaulRamon 4:0