Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon berarul dan fc
florin Tactiek mijl at
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Furtok probeert naar een medespeler te passen. Saracino kopt de bal weg. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă draait met de bal, schiet en ... Siboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardetti onderschept slim de pass. Belardetti speelt de bal door. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Saracino met een snelle inworp. Land met een sublieme pass. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă haalt uit met een fantastische trap. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ionică geeft een hoge lob. Pleavă rent richting de bal. Siboni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pleavă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belardetti neemt de penalty, wat een uithaal! Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Land met een sublieme pass. Porębski speelt de bal door. Goranov rent richting de bal. Goranov draait met de bal, schiet en ... Furtok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - berarul dan fc 0:1

25e minuut.
Land geeft een hoge lob. Goranov kopt de bal weg. Land probeert naar een medespeler te passen. Goranov rent richting de bal. Goranov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kaczor met een sublieme pass. Land is nu in balbezit. Land probeert naar een medespeler te passen. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov draait met de bal, schiet en ... Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Zamfir geeft een hoge lob. Goranov controleert de bal met de borst. Goranov passt de bal in één keer door. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Furtok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Săvoiu kopt de bal weg. Goranov rent richting de bal. Oshaug is nu in balbezit. Goranov verovert de bal door een tackle van achteren. Goranov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 68%, berarul dan fc 32%.
FC RaulRamon - berarul dan fc 0:1

49e minuut.
Furtado geeft een hoge lob. Goranov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siboni de bal onder controle te krijgen. Pleavă rent richting de bal. Pleavă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Land passt de bal in één keer door. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă passt de bal in één keer door. Goranov rent richting de bal. Goranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - berarul dan fc 0:2

59e minuut.
Siboni met een sublieme pass. Daar is Furtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belardetti verovert de bal door een tackle van achteren. Belardetti geeft een hoge lob. Oshaug probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - berarul dan fc 0:3

61e minuut.
Inworp. Ionică met een snelle inworp. Vujačić is nu in balbezit. Belardetti onderschept slim de pass. Belardetti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land met een sublieme pass. Porębski is nu in balbezit. Porębski draait met de bal, schiet en ... Furtok bokst de bal weg. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - berarul dan fc 0:4

66e minuut.
Land passt de bal in één keer door. Pasieczny is nu in balbezit. Pleavă verovert de bal door een tackle van achteren. Pleavă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Siboni de bal onder controle te krijgen. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Porębski rent richting de bal. Porębski passt de bal in één keer door. Goranov is nu in balbezit. Land is nu in balbezit. Land schiet op doel. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ionică met een sublieme pass. Goranov is nu in balbezit. Goranov met een sublieme pass. Daar is Porębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski haalt uit met een fantastische trap. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Săvoiu geeft een hoge lob. Vujačić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goranov. Goranov krijgt een gele kaart. Vujačić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vujačić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saracino heeft problemen om de bal te vangen. Lukaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukaku draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land probeert naar een medespeler te passen. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - berarul dan fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 72%, berarul dan fc 28%.
FC RaulRamon - berarul dan fc 0:5