Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 Übermacht
Chelsea Tactiek angebot
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Polok speelt de bal door. Daar is Łukawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat geeft de bal voor. Klungelig pakt Marina de bal. Marina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczykiewicz onderschept slim de pass. Deteşan rent richting de bal. Łukawski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukawski schiet op doel. Cristea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ... Polok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarlat neemt de hoekschop. Marina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer speelt de bal door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Cristea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Übermacht 1:0

30e minuut.
Bejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łukawski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrie. Barrie krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Solt geeft de bal voor. Tumanyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Łukawski de bal onder controle te krijgen. Łukawski geeft een lange en hoge pass. Alageyik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Fischer passt de bal in één keer door. Alageyik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrie. Barrie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Łukawski met een snelle inworp. Del Curto rent richting de bal. Del Curto passt de bal zonder na te denken. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Del Curto speelt de bal door. Alageyik rent richting de bal. Frontzeck begaat een overtreding. Frontzeck krijgt een gele kaart. Alageyik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fischer wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 60%, Übermacht 40%.
CHELSEA_1905 - Übermacht 1:0

46e minuut.
Turnić komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen. Gogoncea komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Jaske kopt de bal weg. Argurio is nu in balbezit. Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina haalt uit met een fantastische trap. Villablanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHELSEA_1905 - Übermacht 1:1

65e minuut.
Marina kopt de bal weg. Argurio probeert naar een medespeler te passen. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. Villablanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Übermacht 1:2

70e minuut.
Doeltrap. Bazá komt het veld opgelopen. Villablanca met een harde bal richting middenveld. Fischer rent richting de bal. Fischer geeft een hoge lob. Alageyik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Frontzeck passt de bal in één keer door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Bazá rent richting de bal. Bazá schiet op doel. Villablanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ... Villablanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer passt de bal met de wreef. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft de bal voor. Tumanyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 66%, Übermacht 34%.
CHELSEA_1905 - Übermacht 1:2