Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua fc kamena
4-1-3-2 Tactiek silviu
44% Balbezit 56%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
49.8 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Ivakin met een sublieme pass. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković met een sublieme pass. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel. Kuliš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Agăt kopt de bal weg. Drenko rent richting de bal. Drenko passt de bal met de wreef. Made is nu in balbezit. Made draait met de bal, schiet en ... Kuliš bokst de bal weg. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. Kuliš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Drenko speelt de bal door. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković passt de bal met de wreef. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Ivakin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński speelt de bal door. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Buitenspel voor Ophof. Goede buitenspelval van de verdediging. Matković neemt vlug de vrije trap. Ośródka rent richting de bal. Võigemast verovert de bal door een tackle van achteren. Võigemast schiet op doel. Kuliš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Tejkal de bal. Tejkal geeft een hoge lob. Wickmayer is nu in balbezit. Wickmayer geeft de bal voor. Raczyński geeft de bal voor. Kędzierski bokst de bal weg.

25e minuut.
Made controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chęciński neemt vlug de vrije trap. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - fc kamena 1:0

39e minuut.
Agăt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ophof rent richting de bal. Ophof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Staiola geeft een hoge lob. Kłodawski kan de bal niet met de borst controleren. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ... Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 38%, fc kamena 62%.
F.C. Steaua - fc kamena 1:0

48e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Raczyński passt de bal zonder na te denken. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tejkal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ophof rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Drenko de bal onder controle te krijgen. Dejanac rent richting de bal. Dejanac passt de bal zonder na te denken. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof haalt uit met een fantastische trap. Kędzierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Việt Nam rent richting de bal. Ljubinković onderschept slim de pass. Ljubinković passt de bal zonder na te denken. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Kuliš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua - fc kamena 1:1

59e minuut.
Daar is Võigemast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chęciński verovert de bal door een tackle van achteren. Chęciński geeft een lange en hoge pass. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ośródka is nu in balbezit. Ośródka geeft de bal voor. Matković heeft problemen om de bal te vangen. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić haalt uit met een fantastische trap. Kędzierski bokst de bal weg.

64e minuut.
Made passt de bal met de wreef. Drenko probeert naar een medespeler te passen. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Drenko passt de bal in één keer door. Kłodawski rent richting de bal. Sălăgeanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sălăgeanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Drenko passt de bal in één keer door. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - fc kamena 1:2

72e minuut.
Võigemast rent richting de bal. Võigemast passt de bal in één keer door. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Made maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ivakin verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković passt de bal zonder na te denken. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel. Kuliš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ljubinković onderschept slim de pass. Ljubinković probeert naar een medespeler te passen. Võigemast rent richting de bal. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua - fc kamena 1:3

88e minuut.
Wickmayer rent richting de bal. Wickmayer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ośródka de bal. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made haalt uit met een fantastische trap. Kuliš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Matković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ophof is nu in balbezit. Ophof draait met de bal, schiet en ... Kędzierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua 42%, fc kamena 58%.
F.C. Steaua - fc kamena 1:3