Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra Magnifica Steaua
final 532 Tactiek 532-433
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
36.8 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten zeer goed
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Daar is Mihranyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Baggio probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dicu probeert de bal met de borst te controleren. Dmochowski rent richting de bal. Dicu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dicu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Baggio met een sublieme pass. Klungelig pakt Cincă de bal. Cincă passt de bal in één keer door. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kębrowski kopt de bal weg. Mihranyan rent richting de bal. Proca begaat een overtreding. Proca krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Beutelsen de bal. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski passt de bal zonder na te denken. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Birlic onderschept slim de pass. Dicu is nu in balbezit. Dicu passt de bal met de wreef. Švantner is nu in balbezit. Švantner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dmochowski speelt de bal door. Stan rent richting de bal. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - Magnifica Steaua 0:1

36e minuut.
Dicu rent richting de bal. Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Noormaa geeft een hoge lob. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 56%, Magnifica Steaua 44%.
Cobra - Magnifica Steaua 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt Beutelsen de bal. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski passt de bal zonder na te denken. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Moseberg onderschept slim de pass. Moseberg geeft een lange en hoge pass. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Preda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Cyrulik passt de bal met de wreef. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutelsen rent richting de bal. Dmochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Preda trapt de bal weg. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca passt de bal zonder na te denken. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Beutelsen geeft een hoge lob. Švantner controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dmochowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Preda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 52%, Magnifica Steaua 48%.
Cobra - Magnifica Steaua 0:1