Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... fc kamena
juve 2,1 Tactiek silviu
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.7 gemiddelde waardering 56.7
solid Schieten formidable
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


11e minuut.
Staiola verovert de bal door een tackle van achteren. Staiola geeft een lange en hoge pass. Made rent richting de bal. Made haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - fc kamena 0:1

15e minuut.
Matković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bobola de bal. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Võigemast heeft problemen om de bal te vangen. Võigemast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

20e minuut.
Daar is Drenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drenko passt de bal in één keer door. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. Gosztola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Staiola passt de bal zonder na te denken. Daar is Ljubinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubinković probeert naar een medespeler te passen. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - fc kamena 0:2

31e minuut.
Bobola geeft de bal voor. Tejkal kopt de bal weg. Panczak probeert de bal aan de voet te houden. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Staiola met een sublieme pass. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - fc kamena 0:3

35e minuut.
Sălăgeanu geeft een hoge lob. Bobola kan de bal niet met de borst controleren. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chiţac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk geeft een hoge lob. Suksela springt en kopt de bal. Kędzierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - fc kamena 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 60%, fc kamena 40%.
...Juve... - fc kamena 1:3

49e minuut.
Wakulczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk geeft de bal voor. Panczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac passt de bal in één keer door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Kędzierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - fc kamena 2:3

63e minuut.
Marzec onderschept slim de pass. Marzec geeft een hoge lob. Võigemast probeert naar een medespeler te passen. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Staiola onderschept slim de pass. Staiola passt de bal met de wreef. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković geeft een hoge lob. Made krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - fc kamena 2:4

84e minuut.
Tejkal kopt de bal weg. Sălăgeanu is nu in balbezit. Marzec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marzec krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Wakulczyk met een sublieme pass. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă passt de bal met de wreef. Suksela is nu in balbezit. Suksela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 39%, fc kamena 61%.
...Juve... - fc kamena 2:4